Manapság már szinte teljesen elképzelhetetlen az életünk laptop nélkül. Persze sokan az asztali gépekre esküsznek, de a laptop helytakarékossága és mobilitása messze felülmúlja a személyi számítógépek által kínált lehetőségeket.

Alig akad olyan munkaterület, ahol ne lennének olyan feladatok, amelyekhez laptop szükségeltetik, de már az általános iskolai tanulmányok során felmerül az igény a laptopra, még csak digitális tanrend sem kell hozzá.

Így aztán nem meglepő, hogy folyamatosan nagy a kereslet a laptopokra, de sokan nem engedhetik meg maguknak a vadiúj laptop vásárlását. Nekik és a környezettudatos vásárlóknak egyaránt jól jöhetnek a Laptopland.hu használt laptopjai!

Éljen a second-hand kultúra!

Bár külföldön már sokkal jobban virágzik annak a kultúrája, hogy semmit sem dobunk ki, ami nekünk nem hasznos már, azt eladjuk, elajándékozzuk vagy jótékony célokra ajánljuk fel, idehaza, főként az idősebb generációk esetében, még sokszor rosszalló tekintetek kísérik ezt a mozgalmat.

Pedig a bolygónk roppant hálás azért, hogy nem akarunk mindig mindenből újat, és nem hajigálunk ki mindent ész nélkül, amikor mégiscsak cserére szorul egy-egy használati tárgyunk.

Különösen igaz ez a műszaki cikkekre, mint amilyen a laptop is, amely valljuk be, nem túl természetes anyagból készült, ezért jobb minél tovább használni egy-egy laptopot, hogy minél később kelljen kidobni. Ebben segít az embereknek a Laptopland.hu: alig használt laptopokat árusítanak, hogy ne kelljen mélyen a pénztárcádba nyúlni!

A használt is lehet jó!

Fontos szétoszlatni azt a tévhitet, hogy a használt laptop nem megbízható, hiszen egy tisztességesen dolgozó üzlet felújítva és tesztelve bocsátja áruba a használt laptopokat. Ha ez még mind nem lenne elég, a Laptopland.hu például két év garanciát is vállal a náluk vásárolt használt laptopokra, ami valljuk be, elég komoly biztosítékot jelent, hogy nem holmi vacakul működő gépet akarnak ránksózni.

Így aztán akár munkához, akár tanuláshoz, akár kikapcsolódáshoz van szükséged laptopra, bátran keresgélhetsz a kínálatukban, ahol minden neves számítógépmárka képviselteti magát, így ha van olyan gyártó, akinek a termékeire esküszöl, akkor bátran tudsz válogatni az általuk kínált laptopokból is.

Ha nem tudod, melyiket érdemes választanod, hiszen valóban nagyon sokféle laptop közül kell dönteni a legjobb mellett, akkor érdemes végignézni az üzlet ajánlásait és a részletes leírásokat, hiszen az alapján fogod tudni eldönteni, hogy a céljaidnak megfelel-e, ha már a pénztárcád rábólintott.

A laptop fogyóeszköz

Fontos megjegyezni, hogy bármennyire is védjük-óvjuk a laptopunkat, nem lesz örök életű. Ha jó esetben négy-öt-hat évet kihúz velünk – igénybevételtől függően természetesen -, akkor már szerencsések vagyunk.

Ezért aztán óva intünk mindenkit attól, hogy akár egy havi fizetését beleölje egy olyan eszközbe, ami azért nem marad örökre vele. Válogass inkább a használt laptopok közül, így a pénztárcád és a Föld is boldogabb lesz!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!