Egy feleség a Redditen osztotta meg, hogy összeveszett a párjával, miután felvetette az ötletet, hogy mondjanak le néhány tévé előfizetést, hogy jobban tudjanak spórolni.

A férj szerint az anyagi gondokat nem a 35 ezer forintnyi előfizetések okozzák

A férjnek nincs munkája, ezért ő marad otthon a két kisgyerekükkel, amíg az anyuka teljes állásban dolgozik. A The Sun cikke szerint a feleség folyamatosan küzd, hogy kijöjjenek a pénzből, egyetlen vállalható cipője van, és mindig bűntudata van, ha valamit vennie kell. A férje viszont havonta 80 fontot (közel 35 ezer forintot) költ a fizetéséből streaming csatornákra. Ezért a nő úgy döntött, leül vele beszélni, hogy hogyan tudnának spórolni.

A feleség felvetette, hogy válasszon ki a csatornák közül egyet, és a többit mondják le, de a férfi ezt nem találta elfogadhatónak. Azzal érvelt, hogy otthon maradó apukaként a tévé nem kiváltság, hanem jog, majd nevetségesnek nevezte, amiért úgy gondolja, a pénzügyi gondjait az előfizetések okozzák, és nem a sminktermékei.

A tévé előfizetés úgy tűnik, fontosabb, mint a gyerekük etetése

A feleség közölte, hogy a smink része a személyiségének, és nem hajlandó lemondani róla, szóval addig, amíg a férje nem talál munkát, nem tudja tovább fizetni az összeset. A férj szerint a nőnek továbbra is biztosítania kéne a csatornákat panaszkodás nélkül, mivel ő van otthon egész nap a gyerekekkel, és az is munka. Ezután a férj azt javasolta, hogy spórolásként inkább álljon vissza a szoptatásra, és hagyják el a tápszert, az majd megoldja az anyagi gondokat. Hiába ez nem egy olyan dolog, amit csak úgy abba lehet hagyni és újrakezdeni, és a feleségnek ideje sincs rá a teljesállás mellett, hogy szoptasson.
A nő közölte, hogy márpedig ő most már egyetlen csatornáért sem hajlandó fizetni, amire a férje azt válaszolta, hogy igazságtalan és nem értékeli a törekvéseit. A feleség kiemelte, hogy ő főz, mos és takarít a családra, tehát nem érti, milyen törekvésekre gondol. Amikor ezt is jelezte, a férj azt mondta, ezek a feleség feladatai, úgyhogy nem kellene panaszkodnia.
Nem meglepő módon a kommentelők a nő pártját fogták. Azt ajánlották, hogy ha a férfi szerint a szoptatás a megoldás, akkor nyugodtan próbálja csak megoldani, és egyébként is, egyetlen embernek sincs ennyi előfizetése. Azt is jelezték, hogy az előfizetések szoktak az elsők lenni, amit leállítanak, ha spórolni kell, hiszen a férj véleményével ellentétben ezek abszolút kiváltságnak számítanak.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet