A Kék Bolygó Alapítvány és a Hello Wood Junior 15-18 év közötti fiatalok jelentkezését várja a Hello Planet Startup Designtáborba, amelyen ingyenesen vehet részt 80 szerencsés középiskolás.

Startup ötlettel lehet pályázni a Hello Planet designtáborra

Az érdeklődők a jelentkezési lap kitöltésével és startup ötletükkel pályázhatnak az ingyenes táborba, ahol a legjobb tervekből fejleszthetnek startupot csapatokban.

A jelentkezési határidő június 30. éjfél, a pályázók közül zsűri választja ki a 80 legötletesebb jelentkezőt, akik meghívást kapnak a táborba – közölték a pályázat kiírói szerdán az MTI-vel.

A július 25. és 31. között, a Somogy megyei Patcán megvalósuló táborba olyan fiatalok és csapatok jelentkezését várják, akik egy jó ötletüket továbbfejlesztenék, érdeklődnek a startupok világa iránt és részt vennének ötletfejlesztő design workshopokon.

Zöld kezdeményezések és vállalkozások, design workshopok

A résztvevő fiatalok inspiráló, zöld kezdeményezéseket és vállalkozásokat ismerhetnek meg, valós startup ismereteket szerezhetnek interaktív foglalkozásokon, valamint design workshopokon dolgozhatják ki terveiket. A csapatokat mentorok és különböző területekről érkező designerek segítik a kreatív ötletfejlesztésben és a cselekvésre ösztönző programokon.

A fiatalok lehetőséget kapnak, hogy kreatív és alkotó képességeiket felfedezzék, használják, fejlesszék, ezáltal önmagukat is jobban megismerjék. A kiemelkedő munkák lehetőséget nyernek, hogy bemutatkozzanak az őszi Planet Budapest expó és világtalálkozón is.

További információk és a pályázáshoz szükséges jelentkezési lap elérhető a Hello Wood oldalán.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet