Az évek múlásával bőrünk veszít fiatalos ragyogásából, rugalmasságából, és megjelennek az első ráncok. Ma már számos lehetőséget kínál a tudomány arra, hogy visszaadjuk bőrünknek azt a frissességet és teltséget, amelyet megérdemel.

Az egyik legnépszerűbb és legtermészetesebb megoldás a hialuronsavas arcfeltöltés, amely gyengéden, mégis hatékonyan támogatja a helyreállítást. A Perfect Laser szakmai csapatának segítségével összegyűjtöttük, melyek a leggyakrabban felmerülő kérdések.

Mi a hialuronsav?

A hialuronsav bőrünk természetes alkotóeleme. Kulcsfontosságú szerepet játszik a hidratálásban, a rugalmasság megőrzésében és a sejtek közötti tér kitöltésében.

Az idő előrehaladtával sajnos a szervezetünk egyre kevesebb hialuronsavat termel, ami hozzájárul a bőr öregedéséhez. Ezt a hiányt pótolja az arcfeltöltés, amelynek során kívülről juttatjuk vissza a bőrbe az értékes anyagot.

A hialuronsavas arcfeltöltések előnyei

A hialuronsavas arcfeltöltés nemcsak azért vált népszerűvé, mert természetes anyagot használ, hanem azért is, mert gyors, biztonságos és látványos. Néhány előny, amit érdemes kiemelni:
  • Gyors a beavatkozás (akár 15 perc) és rövid a lábadozás.
  • Természetes a hatás, hiszen a cél nem a drasztikus változás, hanem a természetes szépség kiemelése, arcunk egyediségének megőrzése.
  • Hosszan tart az eredmény (akár 9-12 hónap).
  • A hialuronsav a bőr természetes alkotóeleme, így a kezelés rendkívül biztonságos.

Hogyan működik?

A kezelés során az orvos egy vékony tű segítségével juttatja be a hialuronsavat a bőrbe, ahol az azonnal feltölti a kívánt területeket. Egyúttal hidratálja a bőrt, és simábbá, teltebbé teszi.

A beavatkozás előtt egy konzultáció során lehet pontosítani, hogy mely területeket szeretnénk feltölteni. Minden arc más, így a kezeléseknek is tükrözniük kell az egyéni jellemzőket és igényeket.

A konzultáció során az orvos figyelembe veszi ezeket a szempontokat is, hogy az eredmény minden tekintetben harmonikus és természetes legyen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.