A szépségiparban folyamatosan új trendek jelennek meg, melyek segítenek a nőknek még vonzóbbá, fiatalosabbá válni. A hialuronsavas ajakfeltöltés egy ezek közül, mely egyre népszerűbb hazánkban is.

Általában kevés komplikáció alakulhat ki egy ilyen beavatkozás során, azonban nem mindegy, hogy ki végzi és milyen alapanyaggal az eljárást. Az Aesthetica Orvosi Központban végzett ajakfeltöltés biztonságos eljárás. A prémiumminőségű hatóanyagot már több ezerszer fecskendezték be pácienseiknek a szakorvosok, így nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Mielőtt azonban bárki belevágna az ajakfeltöltésbe, érdemes néhány fontos szempontot figyelembe venni. Ezeket gyűjtöttük össze cikkünkben.

Miért válasszuk az ajakfeltöltést?

Az arc igazán feltűnő része az ajak, mely az idő múlásával a külső behatások miatt változik. Elveszti fiatalos teltségét, formáját. A mimikai izommunka szintén hozzájárul a változásokhoz, ráncok, barázdák keletkeznek a száj körül. Az arcprofil harmonizációja érhető el a hialuronsavas ajakfeltöltéssel, hiszen segítségével a Marionette redő megemelkedik és az arc megfiatalodik.

Az aszimmetria kezelésére, a volumenizációra szintén használható a kezelés. A formás, kontúros ajkak elérésére is alkalmas a hialuronsavas ajakfeltöltés. A hialuronsav természetes módon is megtalálható szervezetünkben, főként a bőrben, szemben és ízületekben. Az életkor előrehaladtával mennyisége csökken, így pótlását befecskendezéssel is megoldhatjuk.

Kockázatos a beavatkozás?

Mielőtt azonban belevágnánk a folyamatba, győződjünk meg arról, hogy az esztétikai kezelésekben jártas szakember végzi-e majd el a beavatkozást. A kozmetikusok például nem rendelkeznek olyan tudással, mely az eljárás során felmerülő esetleges komplikációkat kezelni tudná. Az arcszépészeti specializációval rendelkező orvosok felkészültek, így biztonságosan tudják elvégezni a beavatkozást.

Teljesen biztonságos és kockázatmentes az injektálás, ha természetes hialuronsavat használnak a beavatkozás elvégzéséhez. Ne válasszunk olyan eljárást, ahol szilikon olajat fecskendeznek az ajkakba, mivel ez az anyag nem természetes, gyakran okoz gyulladást és kizárólag műtéti úton távolítható el.

Szinte fájdalommentes eljárás

Mindannyian másként érzékeljük a fájdalmat, de az bizonyos, hogy a profi kezelőorvos mindent megtesz azért, hogy a legkisebb kellemetlenséggel járjon az ajakfeltöltés. Érzéstelenítő krémmel keni be az ajkakat, így a tűszúrások nem okoznak nagyobb problémát.

A beavatkozást követően az első 24 órában duzzanat látható a kezelt területen, ami természetes. Kis idő múlva azonban ez lelappad, néhány nap múlva tökéletes lesz a végeredmény.

A hialuronsavas ajakfeltöltés 6-12 hónapig lesz tartós, de ha az első feltöltés történik, akkor egy kicsivel rövidebb idő alatt épül be a szövetek közé az anyag. A 20 perces beavatkozás dúsabb, formásabb ajkakat eredményez.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.