A baba megszületése előtt érdemes kigondolni, hogy pontosan hogy fogjuk berendezni a babaszobát. A kiságy mellett még sok más tárgyra is szükségünk lehet ahhoz, hogy a pici birodalma szép és kényelmes legyen.
A “babaszoba projekt” egyik legfontosabb lépése, hogy átgondold, pontosan milyen összhatást szeretnél elérni. Érdemes a színeket, mintákat és úgy egészében a stílust is meghatározni. Ha ezt mindig szem előtt tartod, amikor egy új babaholmit vagy dekorációs elemet vásárolsz, akkor csodás végeredményre tehetsz szert.
Milyen kiegészítőkkel tudod még barátságosabbá, szebbé tenni a babaszobát? Miért mondhatjuk azt, hogy ezek a tárgyak nemcsak szépek, hanem nagyon hasznosak is? A mostani írásunkban ezekre a kérdésekre hozzuk neked a válaszokat.

Baldachin a kiságy felett

Az egyik leglátványosabb kiegészítő nem más, mint a baldachin, ami általában a kiságy felett kap helyet. Létezik óriás változata is, ami azonnal magára vonja a figyelmet. Ez utóbbit nemcsak a kiságy fölé lehet helyezni, hiszen akár önmagában is megállja a helyét. Játszószőnyeggel kombinálva például remek helyszínt biztosít a pihenéshez vagy a játszáshoz.
Kétségkívül a baldachin az egyik legkülönlegesebb babaszoba-dekoráció, ugyanakkor a hasznosságát sem lehet megkérdőjelezni. Remekül szűri a fényt, így a babánk zavartalanul tud pihenni, aludni. Másfelől a közvetlen környezetből vagy a másik szobából átszűrődő zajokat is mérsékli. Ennek köszönhetően nyugodtan tudunk tenni-venni, beszélgetni, a pici nem fog felébredni.

Ha te is fel szeretnéd szerelni a babaszobát egy ilyen kiegészítővel, akkor nézz körül a Baby Inside Babatermékek baldachinjai között! Itt igazán egyedi darabokat találsz, amik nagyon hangulatossá teszik a pici birodalmát.

Függő dekorációk és girlandok

A függő dekorációk, girlandok felhelyezésével is sokat tehetsz azért, hogy a babaszoba pont olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad. A felhő és hold alakú, mennyezetre függeszthető dekorációkkal igazi mesevilágot teremthetsz. A csillag alakú girlandokkal pedig fokozhatod a könnyed, játékos hangulatot.
A babák gyakran fekszenek a hátukon, ebből kifolyólag pedig sokszor néznek felfelé. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a lógó tárgyakat azonnal észreveszik. Sok esetben hosszasan figyelik őket, s ezzel együtt hamar álomba szenderülnek.

Díszpárnák a kiságyra, fotelre

Díszárnából sosem elég, hiszen nagyon jól fel tudják dobni a környezetet. Különösen igaz ez akkor, ha egyedi, például csillag vagy csomó formájúak.
Emellett pedig nagyon hasznosak is, hiszen sokkal kényelmesebbé teszik az ülést vagy a fekvést. A párnák a kiságyra is kerülhetnek, vagy akár arra a fotelre is, amiben el szoktuk ringatni a babánkat.
Láthatod, hogy sokféle kiegészítőből válogathatsz, ha a babaszobából egy igazi kis meleg, otthonos fészket szeretnél varázsolni. Ezek a tárgyak nemcsak dekorációként funkcionálnak, hiszen amellett, hogy szépek, mindegyiknek megvan a maga haszna is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk