A baba megszületése előtt érdemes kigondolni, hogy pontosan hogy fogjuk berendezni a babaszobát. A kiságy mellett még sok más tárgyra is szükségünk lehet ahhoz, hogy a pici birodalma szép és kényelmes legyen.
A “babaszoba projekt” egyik legfontosabb lépése, hogy átgondold, pontosan milyen összhatást szeretnél elérni. Érdemes a színeket, mintákat és úgy egészében a stílust is meghatározni. Ha ezt mindig szem előtt tartod, amikor egy új babaholmit vagy dekorációs elemet vásárolsz, akkor csodás végeredményre tehetsz szert.
Milyen kiegészítőkkel tudod még barátságosabbá, szebbé tenni a babaszobát? Miért mondhatjuk azt, hogy ezek a tárgyak nemcsak szépek, hanem nagyon hasznosak is? A mostani írásunkban ezekre a kérdésekre hozzuk neked a válaszokat.

Baldachin a kiságy felett

Az egyik leglátványosabb kiegészítő nem más, mint a baldachin, ami általában a kiságy felett kap helyet. Létezik óriás változata is, ami azonnal magára vonja a figyelmet. Ez utóbbit nemcsak a kiságy fölé lehet helyezni, hiszen akár önmagában is megállja a helyét. Játszószőnyeggel kombinálva például remek helyszínt biztosít a pihenéshez vagy a játszáshoz.
Kétségkívül a baldachin az egyik legkülönlegesebb babaszoba-dekoráció, ugyanakkor a hasznosságát sem lehet megkérdőjelezni. Remekül szűri a fényt, így a babánk zavartalanul tud pihenni, aludni. Másfelől a közvetlen környezetből vagy a másik szobából átszűrődő zajokat is mérsékli. Ennek köszönhetően nyugodtan tudunk tenni-venni, beszélgetni, a pici nem fog felébredni.

Ha te is fel szeretnéd szerelni a babaszobát egy ilyen kiegészítővel, akkor nézz körül a Baby Inside Babatermékek baldachinjai között! Itt igazán egyedi darabokat találsz, amik nagyon hangulatossá teszik a pici birodalmát.

Függő dekorációk és girlandok

A függő dekorációk, girlandok felhelyezésével is sokat tehetsz azért, hogy a babaszoba pont olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad. A felhő és hold alakú, mennyezetre függeszthető dekorációkkal igazi mesevilágot teremthetsz. A csillag alakú girlandokkal pedig fokozhatod a könnyed, játékos hangulatot.
A babák gyakran fekszenek a hátukon, ebből kifolyólag pedig sokszor néznek felfelé. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a lógó tárgyakat azonnal észreveszik. Sok esetben hosszasan figyelik őket, s ezzel együtt hamar álomba szenderülnek.

Díszpárnák a kiságyra, fotelre

Díszárnából sosem elég, hiszen nagyon jól fel tudják dobni a környezetet. Különösen igaz ez akkor, ha egyedi, például csillag vagy csomó formájúak.
Emellett pedig nagyon hasznosak is, hiszen sokkal kényelmesebbé teszik az ülést vagy a fekvést. A párnák a kiságyra is kerülhetnek, vagy akár arra a fotelre is, amiben el szoktuk ringatni a babánkat.
Láthatod, hogy sokféle kiegészítőből válogathatsz, ha a babaszobából egy igazi kis meleg, otthonos fészket szeretnél varázsolni. Ezek a tárgyak nemcsak dekorációként funkcionálnak, hiszen amellett, hogy szépek, mindegyiknek megvan a maga haszna is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpssocialwings.hu - 2023 május - Cikk4

Így állítsd be a Facebookon az üzleti oldalad!

A Facebook az egyik legnagyobb közösségi média platform, amelynek segítségével a vállalkozások és az ügyfelek egymással kommunikálhatnak, és az üzleti tevékenységek promóciója is lehetséges rajta igencsak nagy hatékonysággal.

https-csingiling.hu - 2023 május - Cikk1

A megfelelő babaágy kiválasztása

Akár a hálószobátokban, akár egy külön helyiségben alszik majd a hamarosan megszületendő csecsemőtök, a megfelelő kiságy elengedhetetlen a jó (és biztonságos) alvási szokások kialakításához.

https-__www.curver.hu_ - 2023 május - Cikk6

Rendszerezz nagyszerű műanyag dobozokkal!

Téged is zavar az otthonodban a rendetlenség és a számtalan, nem helyén lévő dolog, és úgy érzed, eleged van a rend érdekében folytatott szüntelen harcból? Nem vagy vele egyedül!

https-__www.buywatch.hu_ - 2023 április - Cikk1

Hogyan válassz alkalmi órát?

Egy alkalmi karóra kiválasztását semmiképpen sem szabad elsietni, mivel ez a darab sok mindent elárulhat a külvilágnak a stílusodról.

https-__ujhazbodrogi.hu_ - 2023 április - Cikk3

Az öntözés kulcsfontosságú kérdés a kertben

Az éltető víz nélkül hiába ültetünk csodás növényeket és vetünk fűmagot a kertben, nem fogjuk tudni megőrizni a szépségüket, a nyári forróság és száraz időszakok alatt pedig szinte felperzselődik a növényzet.