A G-pont feltöltés egy népszerű nőgyógyászati beavatkozás. A kívánt hatás eléréséhez 7-8 havonta érdemes megismételni a kezelést, mely mindössze 10-15 percet vesz igénybe. Cikkünkben utánajártunk annak, hogy miért van erre szükség, valamint arra is kitérünk, hogy milyen lépésekből áll a kezelés.

A fájdalommentes kezelésre ambuláns ellátás keretében kerülhet sor. A G-pont feltöltéshez érdemes a Belvárosi Orvosi Centrum nőgyógyászatán a női intim plasztikai sebészeti konzultációra bejelentkezni online vagy telefonon.

A női hüvely falában található, és jóval érzékenyebb, mint a környező területek

Először Ernst Gräfenberg német nőgyógyász fogalmazta meg pontosan, hogy mi a G-pont. A női hüvely falában található, és jóval érzékenyebb, mint a környező területek. Az ingerlésével egyszerűen elérhető a legintenzívebb orgazmus. Valójában nemcsak egy pontról beszélünk a vagina mellső falán, hanem egy körülbelül 1-1,5 cm-es területről, mely izgatás hatására megduzzad. Fontos szerepe van a női szexualitásban.

A kutatások eredményei azt mutatják, hogy a hölgyek igen kevés százaléka éli át élete során a legintenzívebb orgazmust. Ez minden bizonnyal annak köszönhető, hagy a G-pont érzékenysége még nem alakult ki náluk. Ilyenkor lehet hasznos a G-pont feltöltése.

A nőgyógyászati beavatkozás során a G-pont területe egyszerűen megnövelhető

Természetesen anatómiailag minden nő esetében jelen van a G-pont, szóval a hiányzó érzékenység egy kisebb beavatkozással egyszerűen orvosolható. Ezt a beavatkozást nevezzük G-pont feltöltésnek, vagy más néven G-shotnak. A feltöltés egy mikrosebészeti beavatkozás, melynek során a G-pont mesterséges kiemelése történik. A beavatkozásnak köszönhetően ez a kissé kiemelkedő terület sokkal egyszerűbben azonosíthatóvá válik.

A nőgyógyászati beavatkozás során a G-pont területe megnövelhető, melynek köszönhetően egyszerűbben elérhető az adott terület. Így a feltöltést választó hölgyek számára elérhetővé válik a legintenzívebb orgazmus elérése.

A hialuronsavas feltöltés hatása körülbelül 7-8 hónapon át tart

A feltöltésre mindig ambuláns ellátás keretében kerül sor. Elegendő a helyi érzéstelenítés, a feltöltés pedig természetes hialuronsavval történik. A beavatkozás mindössze 10-15 percet vesz igénybe. Ennek az érzékeny területnek a kiemelésével fokozható a szexuális élvezet.

Ezalatt az 1-1,5 cm-es területet, körülbelül 3-8 cm-re a bejárattól, a hüvely felső-elülső boltozatán tölti fel a szakorvos. A hialuronsavas feltöltés hatása körülbelül 7-8 hónapon át tart, ezt követően megismételhető a nőgyógyászati beavatkozás a kívánt hatás újbóli elérése érdekében. Szóval a beavatkozás azon hölgyek számára javasolt, akik szexuális értelemben egészségesek és fokozottabb orgazmusra vágynak. Pszichés vagy hormonális zavarokkal küzdő nőknek nem ajánlott. A kezelés nincs hatással a szexuális diszfunkcióra.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.

https-konyhapanel.hu - 2024 február - Cikk1

A színek ereje a konyhában

A konyha nemcsak az étel elkészítésének helye, hanem egyben a családi és baráti összejövetelek hangulatos színtere is.

httpswww.skinshop.hu - 2024 január - Cikk1

A peptidek jelentősége a bőrápolásban

Sokféle újdonság akad a bőrápolás terén, az innovációkkal pedig nem mindig egyszerű lépést tartani. A peptidek is sokak számára még ismeretlenek, pedig egy kifejezetten sok kutatásnak alávetett alkotóelemről van szó.

unnamed-208

TOP-10 nagyszerű ajándék nőknek

Mivel a naptár tele van születésnapokkal, ünnepekkel és más különleges alkalmakkal egyetlen évben, mindig itt az ideje, hogy vásároljunk szeretteinknek.

https-_www.apisz.hu_ - 2024 január - Cikk2

3+1 csomagolási tipp költözéshez

Ha költözni kényszerülünk, vegyes érzések keringhetnek bennünk, hiszen bár izgatottak vagyunk az új lakhelyünk elfoglalása miatt, maga a költözés sokszor igen stresszes tud lenni.