Ma már szinte minden vállalkozás rendelkezik honlappal. Az online marketing világában azonban egyre hangsúlyosabb az is, hogy milyen weboldalról van szó. Egy jól megtervezett honlappal ugyanis az internetes keresetednek szinte semmi nem szab határt. Ilyenkor jön az, hogy még a tőkeerős versenytársakat is magad mögé parancsolhatod. De mi kell ehhez? Néhány fontos lépés, hogy megszülessen a tökéletes honlap. A következő cikkben most ezeket fogjuk kivesézni.

Első lépés: tervezés

“Ember tervez, Isten végez” – tartja a mondás. Nos, ha nem akarjuk mi is így végezni, akkor bizony már a tervezés szakaszában is alaposnak kell lennünk. De hogyan lehetséges ez?
Jó, ha már a tervezés során tudjuk, hogy mi lesz a weboldal célja, s ezt pontos számokhoz és határidőkhöz igazítjuk. Egy bizonyos időn belül tűzzük ki az olyan célokat, minthogy mennyi profitot szeretnénk elérni, hányan iratkozzanak fel a hírlevélre, mekkora legyen a felület forgalma és így tovább.
Https-__Adnetmedia.hu_ - 2021 Augusztus - Cikk3
A célok mellett jól kell ismerni a célcsoportot is. Tegyük fel a kérdést, hogy mi érdekli őket, hogyan segíthet nekik a termékünk, szolgáltatásunk.

Hogyan segít a honlap a látogatóknak?

Egy jó honlap úgy van felépítve, hogy maximálisan támogatja a látogatókat. Tehát bármilyen kérdés is merül fel az ügyfelekben, azt találják meg nálad, egy helyen! Meríthetsz ötleteket akár a versenytársak oldaláról is.
Ha ezzel megvagy, akkor végezd el a kulcsszókutatást, amely során nem elég a fő kulcsszavakra koncentrálni, mivel az azokhoz kapcsolható szinonimák is lényegesek.
A minőségi tartalmak azért is fontosak, mert egyrészt hasznos információkkal láthatjuk el a felhasználókat, másrészt a keresőben is javíthatunk a helyezésünkön.

Ha szeretnél még több tanácsot kérni a témában, vagy egyből a profikra bíznád a munkát, az Adnet Media marketingvezérelt weboldalkészítéssel foglalkozik, bátran keresd fel szakembereit!

Az első benyomás mindig fontos

Nem is gondolnád, de mindössze néhány másodperc alatt képes eldönteni a látogató, hogy szimpatikus-e számára a vállalat vagy sem. Nos, ebben a weboldalnak is óriási szerepe van.
Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen az arculathoz igazodó webdesign.
A menüpontok is úgy épüljenek fel, hogy sok kulcsszó szerepeljen bennük, így a Google tényleg szeretni fogja a felületet.
Végül, fontos még a weboldal folyamatos tesztelése, s az esetleges hibák kijavítása, tehát a megfelelő optimalizálás.
Nagyjából így néz ki egy profi honlap felépítése. Ne feledd, hogy egy okos weboldal akkor is dolgozik, amikor te éppen pihensz vagy nyaralsz, így mindenképpen jó befektetésnek minősül. Neked is jól jönne egy olyan felület, ami szállítja neked a vevőket és növeli a bevételed? Akkor keresd fel az Adnet Media weboldalát!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.