Ma már szinte minden vállalkozás rendelkezik honlappal. Az online marketing világában azonban egyre hangsúlyosabb az is, hogy milyen weboldalról van szó. Egy jól megtervezett honlappal ugyanis az internetes keresetednek szinte semmi nem szab határt. Ilyenkor jön az, hogy még a tőkeerős versenytársakat is magad mögé parancsolhatod. De mi kell ehhez? Néhány fontos lépés, hogy megszülessen a tökéletes honlap. A következő cikkben most ezeket fogjuk kivesézni.

Első lépés: tervezés

“Ember tervez, Isten végez” – tartja a mondás. Nos, ha nem akarjuk mi is így végezni, akkor bizony már a tervezés szakaszában is alaposnak kell lennünk. De hogyan lehetséges ez?
Jó, ha már a tervezés során tudjuk, hogy mi lesz a weboldal célja, s ezt pontos számokhoz és határidőkhöz igazítjuk. Egy bizonyos időn belül tűzzük ki az olyan célokat, minthogy mennyi profitot szeretnénk elérni, hányan iratkozzanak fel a hírlevélre, mekkora legyen a felület forgalma és így tovább.
Https-__Adnetmedia.hu_ - 2021 Augusztus - Cikk3
A célok mellett jól kell ismerni a célcsoportot is. Tegyük fel a kérdést, hogy mi érdekli őket, hogyan segíthet nekik a termékünk, szolgáltatásunk.

Hogyan segít a honlap a látogatóknak?

Egy jó honlap úgy van felépítve, hogy maximálisan támogatja a látogatókat. Tehát bármilyen kérdés is merül fel az ügyfelekben, azt találják meg nálad, egy helyen! Meríthetsz ötleteket akár a versenytársak oldaláról is.
Ha ezzel megvagy, akkor végezd el a kulcsszókutatást, amely során nem elég a fő kulcsszavakra koncentrálni, mivel az azokhoz kapcsolható szinonimák is lényegesek.
A minőségi tartalmak azért is fontosak, mert egyrészt hasznos információkkal láthatjuk el a felhasználókat, másrészt a keresőben is javíthatunk a helyezésünkön.

Ha szeretnél még több tanácsot kérni a témában, vagy egyből a profikra bíznád a munkát, az Adnet Media marketingvezérelt weboldalkészítéssel foglalkozik, bátran keresd fel szakembereit!

Az első benyomás mindig fontos

Nem is gondolnád, de mindössze néhány másodperc alatt képes eldönteni a látogató, hogy szimpatikus-e számára a vállalat vagy sem. Nos, ebben a weboldalnak is óriási szerepe van.
Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen az arculathoz igazodó webdesign.
A menüpontok is úgy épüljenek fel, hogy sok kulcsszó szerepeljen bennük, így a Google tényleg szeretni fogja a felületet.
Végül, fontos még a weboldal folyamatos tesztelése, s az esetleges hibák kijavítása, tehát a megfelelő optimalizálás.
Nagyjából így néz ki egy profi honlap felépítése. Ne feledd, hogy egy okos weboldal akkor is dolgozik, amikor te éppen pihensz vagy nyaralsz, így mindenképpen jó befektetésnek minősül. Neked is jól jönne egy olyan felület, ami szállítja neked a vevőket és növeli a bevételed? Akkor keresd fel az Adnet Media weboldalát!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!