Sokan nem is sejtenék, melyik csillagjegyről van szó, pedig...
Minden embernek van valakije, aki szereti, még azoknak is, akikről azt hinnénk, hogy a legnehezebben szerethetők. Az asztrológusok szerint azonban van egy csillagjegy, akit nagyon sokan nem kedvelnek, és aki sokakat megsirat. Azt is elárulják, miért.
A Bak csillagjegyű emberek kevésbé érzik magukban a szeretet fontosságát. Nem azért, mert nem szeretik őket mások, vagy mert kevés a szívük, hanem mert olyan racionális gondolkodásúak, hogy nehezen értik és élik meg az érzelmeket.
A Bak nem rossz ember, soha senkinek nem árt, de nagyon pragmatikus. Gyakran elfeledkezik arról, hogy az életnek lelki oldala is van. A Bak valósághű, és ha egy projektbe kezd, akkor teljes odaadással dolgozik rajta. Ilyenkor hajlamos elhanyagolni a szeretteit és a családját, nem érdekli, ha mások szívtelennek tartják.
Munkájában példamutató, de párkapcsolataiban problémák adódnak. Nem foglalkozik az érzelmekkel, sem a sajátjaival, inkább elfojtja azokat, mert úgy véli, hogy az érzelmek csak terelik a figyelmet.
Számára a legfontosabb a karrier és a hírnév, nincs ideje álmodozni vagy romantikázni. Logikus és praktikus gondolkodás jellemzi, és inkább kerüli az érzelmes helyzeteket, soha senkinek nem nyitja meg igazán a szívét.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.