Te köztük vagy?

Skorpió

Mivel a két pénztartó házad egyikében sincs bolygótevékenység, a Hold havi látogatásai kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a helyes úton maradj. A múlt héten ilyenkor a Hold a jövedelmi szektorodba járt, ami jobb érzéket adott neked ahhoz, hogy tudd miben van pénz, miközben csatlakozik a Merkúrhoz, ami már az első teljes napját a munkaszektorodban fogja tölteni. A bolygók, amelyek már eddig is a jövedelmi szektorodban tartózkodtak, azok fognak segíteni neked.

Kos

A bevétel és a munka területén lévő bolygók közötti barátságos aspektus most kezd szétválni, és a Hold már csak két napra van attól, hogy a jövedelmi szektorban tegye meg havi látogatását, így van idő arra, hogy az elmúlt napokban kialakult felismeréseket, motivációt és elszántságot kibontakoztassuk. Mivel a Hold már csak háromszor látogat el ide mielőtt a Jupiter távozik, és a 12 hónapos bevétel növekedésére és gyarapodására irányuló küldetése véget ér, most mindennél jobban szükséged lesz arra, hogy figyelj oda mindenre, lehet ez az utolsó nap amikor jó eséllyel pénzhez juthatsz!

Kapcsolódó cikk

Bak

Ahogy a Vénusz utolsó teljes napjához érkezik a te jövedelmi szektorodban, ezek az utolsó órák a lehető legjövedelmezőbbek lesznek, a Vénusz tisztában van azzal, hogy a Mars és a Plútó, a háború és a forradalom bolygói viszont itt maradnak. Emiatt a munkája inkább arról szól, hogy hagyjon itt neked valamit, amiért tovább tudsz küzdeni, és ez azt jelenti, hogy sokat kell tenned azért, hogy magasabbra tedd az elvárásaidat és a hitet abban, amit megérdemelsz és el akarsz érni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.