Amikor Horváth Gréta megtudta, hogy a férje, Meggyes Dávid megcsalta őt, annyira kiakadt, hogy felgyújtotta a férfi ruhatárát. Mostmár csak nyugalmat szeretne.

Sűrű két hét

Mint arról beszámoltunk, Horváth Gréta nem rég osztotta meg követőivel, hogy véget ért házassága férjével, Meggyes Dáviddal, akivel együtt megnyerték az Ázsia Expressz egyik szériáját.

Emellett arról is írtunk, hogy Stana Alexandra feltehetően a férfi új párja, bár ezt nem erősítették meg és nem is cáfolták. Stana Alexandra később árulta el, hogy saját házasságának miért lett vége, és annak sincs semmi köze ehhez az új kapcsolatnak.

Horváth Gréta most próbál helytállni a mindennapokban, mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse kisfiával, Filippel. Gréta igyekszik azt mutatni, hogy rendben van és személyes fejlődésére koncentrál – ezt pedig már az Instagram-követői is szóvá tették.

Ragyog a képein

Legújabb fotója alatt megannyi hozzászólás dicséri, milyen jól tartja magát és hogy milyen jól néz ki – írta a Bors Online.

Azonban feltűnt egy olyan komment is, amelyben arról érdeklődött egy rajongó, hogy Gréta vajon mikor szólal meg végre a témában. Ezt nem hagyhatta szó nélkül az anyuka.

Nem szeretnék, szerintem bőven elég az, ami van, amit látsz, amit olvasol. Szeretnék tovább élni a kisfiammal, nyugalomban. Tervezni az életünk és előre tekinteni Remélem megérted, köszönöm szépen 

– írta válaszában Gréta, ám a kommentek még így sem maradtak abba.

“Van egy kisfiam. Az, hogy teregetem a szennyest, szerinted ő, aki írni, olvasni tud, mit érezne? Először anya vagyok és utána nő! A tettek minősítik az embert, én teszem a dolgom. Nézek a fény felé és csinálom, amit eddig, dolgozom. Alkotok, és adok magamból amennyit csak tudok nektek, hogy legyen egy olyan közösség, ami egymást építi. Ahogy ti engem, amit köszönök szépen” – üzente kíváncsi követőinek Gréta. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet