Hugh Hefner egykori barátnője a Secrets of Playboy című dokumentumfilm-sorozatban árulta el, hogy milyen volt valójában az élet Playboy-villa zárt ajtói mögött.

Heti 1000 dollár

Holly Madison szerint a nyuszilányként élni valóságos kultusz volt, és a legtöbb lány heti juttatást kapott, méghozzá hatalmas összeget. A sajtómágnás hetente 1000 dollárt adott a modelleknek, akiknek cserébe este 9-re mindig haza kellett érniük – írta a Mirror.

A lány hét éven keresztül, 2001 és 2008 között járt együtt a milliomossal, így jó pár olyan dolognak volt tanúja, ami a hatalmas, 22 hálószobás villában történt. Elárulta például, hogy a Playboy-lányok teljesen elszigetelődtek a külvilágtól, de mégis úgy emlékszik vissza az öt éve 91 évesen elhunyt Hugh Hefnerre, mint egy mindig nagyon kedves emberre.

Azt mondta, hogy a külvilág féltékennyé tette, és értékelné, ha felmondanám a munkámat

– emlékezett vissza.

A lányoknak este 9 órától kijárási tilalom volt, és arra biztatták őket, hogy ne legyenek barátaik. Nem mehettek sehova, hacsak nem családi nyaralásról volt szó.

Hugh Hefner, a jó srác

“Azért gondolom, hogy a kastély nagyon kultikus volt, mert mindannyiunktól elvárták, úgy gondoljunk Hefnerre, mint egy igazán jó srácra” – meséli az egykori playmate. Elmondása szerint Hefner kiabált vele, amiért levágatta a haját.

Azt mondta, hogy ettől öregnek, keménynek és olcsónak látszom. (...) Azt gondoltam, ó, ő nem az, mint amit a médiában mondanak róla, ő nem egy kedves ember

– árulta el.
Az új dokumentum-sorozatból az is kiderül, hogy a sajtómágnás olyan szexpartikat rendezett, amelyekre kocsival, „rakományként” szállították a nőket. A filmben azokat a kábítószer-használatról és szexuális visszaélésről szóló jelentéseket is vizsgálják, amik állítólag a kastélyban és más, a Playboyhoz köthető helyszíneken történtek.

Mint arról beszámoltunk, Holly Madison korábban is beszélt már róla, milyen volt hét évig a Playboy-villában az élet. Akkor egy szektához hasonlította az élményt és elmondta, milyen körülmények között kellett kilépnie a komfortzónájából.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet