Ez a bejegyzés némileg formabontó lesz, ugyanis a Száraz November kampány és kezdeményezés helyett szeretnénk egy általunk sokkal kedvezőbbnek vélt ötletet prezentálni.
Úgyhogy jöjjenek a részletek. Vagyis nézzük meg, milyen úton és módon tudnánk többet, jobbat, minőségibb megoldást kihozni az év végi időszakból.

Miben rejlik a Száraz November akció hibapontja?

Ugyebár a Száraz November kezdeményezés lényege, hogy a résztvevők egy teljes hónapon keresztül nem fogyasztanak alkoholtartalmú italt. Csodásan hangzik, pláne megtámogatva olyan marketing töltetű üzenetekkel, amelyek az egészségre gyakorolt pozitív hatást hangsúlyozzák.
Ugyanakkor mégis akad kifogásolható faktor a dologban. Kicsit olyan ez, mintha egy teljes hónapon át intenzív diétába kezdenénk. Vagyis száműzünk az étrendünkből mindenféle péksüteményt, ízfokozóval ellátott ételt, nem beszélve a kalória bombának számító édességekről és cukros üdítőkről.
No de mi lesz akkor, amikor lejárt az egy hónap? Sokan elképesztő elánnal kezdik el pótolni azt, ami egy teljes hónapon át kimaradt. Most gondoljunk bele, hogyan is nézne ez ki az alkohollal, pláne a decemberi ünnepek idején.

Mutatunk egy szerintünk jobb ötletet a Száraz Novembernél

Az általunk javasolt koncepció lényege, hogy a Száraz November helyett december hónapban csakis kizárólag minőségi alkoholos italokat fogyasszunk. Ennek szellemében szinte adja magát a megnevezés, Minőségi December.
Tehát nemet mondunk a silány minőséget és zavaró összetételt jelentő ilyen-olyan sörökre, borokra és röviditalokra. Ehelyett hozunk egy döntést arról, hogy egy teljes hónapon át a minőséget képviselő italok fogyasztására koncentrálunk.
Még ha azt is gondoljuk, ez a döntés nem feltétlenül jár majd együtt magasabb anyagi vonzattal, és nem utolsó sorban még az egészségünkre is jótékonyan hathat.

Milyen hozzáadott értéke lehet, ha Száraz November helyett a Minőségi Decembert választjuk?

Mindenekelőtt kevesebb lesz az alkoholfogyasztásunk, hiszen a jobb minőségű italokból a szervezet kevesebbel is megelégszik. Mindezzel együtt nagyságrendekkel finomabb italokat kortyolhatunk, ami egészen új dimenziót nyithat meg előttünk.
A minőségi alkoholos italok fogyasztása ugyanis sokkal több egyfajta váltásnál. Egészen új életérzésről van szó, ami jótékony hatást gyakorol nemcsak a hangulatra, hanem az önbecsülésre is. Már csak az a kérdés, hogy a beszerzést miképp valósítsuk meg.

Szerencsére ma már olyan felhasználóbarát online felületekről szerezhető be a legkülönlegesebb szeszesitalok bármelyike, mint az iDrinks webáruházban. Ennek köszönhetően helytől és időtől függetlenül is hódolhatunk a Minőségi December csodás kezdeményezésének.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpssocialwings.hu - 2023 május - Cikk4

Így állítsd be a Facebookon az üzleti oldalad!

A Facebook az egyik legnagyobb közösségi média platform, amelynek segítségével a vállalkozások és az ügyfelek egymással kommunikálhatnak, és az üzleti tevékenységek promóciója is lehetséges rajta igencsak nagy hatékonysággal.

https-csingiling.hu - 2023 május - Cikk1

A megfelelő babaágy kiválasztása

Akár a hálószobátokban, akár egy külön helyiségben alszik majd a hamarosan megszületendő csecsemőtök, a megfelelő kiságy elengedhetetlen a jó (és biztonságos) alvási szokások kialakításához.

https-__www.curver.hu_ - 2023 május - Cikk6

Rendszerezz nagyszerű műanyag dobozokkal!

Téged is zavar az otthonodban a rendetlenség és a számtalan, nem helyén lévő dolog, és úgy érzed, eleged van a rend érdekében folytatott szüntelen harcból? Nem vagy vele egyedül!

https-__www.buywatch.hu_ - 2023 április - Cikk1

Hogyan válassz alkalmi órát?

Egy alkalmi karóra kiválasztását semmiképpen sem szabad elsietni, mivel ez a darab sok mindent elárulhat a külvilágnak a stílusodról.

https-__ujhazbodrogi.hu_ - 2023 április - Cikk3

Az öntözés kulcsfontosságú kérdés a kertben

Az éltető víz nélkül hiába ültetünk csodás növényeket és vetünk fűmagot a kertben, nem fogjuk tudni megőrizni a szépségüket, a nyári forróság és száraz időszakok alatt pedig szinte felperzselődik a növényzet.