Van egy sokkal jobb ötletünk a Száraz November kezdeményezésnél

Ez a bejegyzés némileg formabontó lesz, ugyanis a Száraz November kampány és kezdeményezés helyett szeretnénk egy általunk sokkal kedvezőbbnek vélt ötletet prezentálni.
Úgyhogy jöjjenek a részletek. Vagyis nézzük meg, milyen úton és módon tudnánk többet, jobbat, minőségibb megoldást kihozni az év végi időszakból.

Miben rejlik a Száraz November akció hibapontja?

Ugyebár a Száraz November kezdeményezés lényege, hogy a résztvevők egy teljes hónapon keresztül nem fogyasztanak alkoholtartalmú italt. Csodásan hangzik, pláne megtámogatva olyan marketing töltetű üzenetekkel, amelyek az egészségre gyakorolt pozitív hatást hangsúlyozzák.
Ugyanakkor mégis akad kifogásolható faktor a dologban. Kicsit olyan ez, mintha egy teljes hónapon át intenzív diétába kezdenénk. Vagyis száműzünk az étrendünkből mindenféle péksüteményt, ízfokozóval ellátott ételt, nem beszélve a kalória bombának számító édességekről és cukros üdítőkről.
No de mi lesz akkor, amikor lejárt az egy hónap? Sokan elképesztő elánnal kezdik el pótolni azt, ami egy teljes hónapon át kimaradt. Most gondoljunk bele, hogyan is nézne ez ki az alkohollal, pláne a decemberi ünnepek idején.

Mutatunk egy szerintünk jobb ötletet a Száraz Novembernél

Az általunk javasolt koncepció lényege, hogy a Száraz November helyett december hónapban csakis kizárólag minőségi alkoholos italokat fogyasszunk. Ennek szellemében szinte adja magát a megnevezés, Minőségi December.
Tehát nemet mondunk a silány minőséget és zavaró összetételt jelentő ilyen-olyan sörökre, borokra és röviditalokra. Ehelyett hozunk egy döntést arról, hogy egy teljes hónapon át a minőséget képviselő italok fogyasztására koncentrálunk.
Még ha azt is gondoljuk, ez a döntés nem feltétlenül jár majd együtt magasabb anyagi vonzattal, és nem utolsó sorban még az egészségünkre is jótékonyan hathat.

Milyen hozzáadott értéke lehet, ha Száraz November helyett a Minőségi Decembert választjuk?

Mindenekelőtt kevesebb lesz az alkoholfogyasztásunk, hiszen a jobb minőségű italokból a szervezet kevesebbel is megelégszik. Mindezzel együtt nagyságrendekkel finomabb italokat kortyolhatunk, ami egészen új dimenziót nyithat meg előttünk.
A minőségi alkoholos italok fogyasztása ugyanis sokkal több egyfajta váltásnál. Egészen új életérzésről van szó, ami jótékony hatást gyakorol nemcsak a hangulatra, hanem az önbecsülésre is. Már csak az a kérdés, hogy a beszerzést miképp valósítsuk meg.

Szerencsére ma már olyan felhasználóbarát online felületekről szerezhető be a legkülönlegesebb szeszesitalok bármelyike, mint az iDrinks webáruházban. Ennek köszönhetően helytől és időtől függetlenül is hódolhatunk a Minőségi December csodás kezdeményezésének.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

https-__flexibill.hu_ - 2021 november - Cikk1

Előre fizetünk – Mindent a digitális faktoringról

A mai rohanó és digitális világban az idő még inkább pénz, és egy banki szolgáltatás, ami nem intézhető mobilról egy app segítségével, kőkorszakinak tűnik, és nem képes megszólítani a feltörekvő generációkat.

Nincs több cikk