Az IKEA új tervezőjével akár otthonról is megtervezhető a nappali egyik legfontosabb eleme, a kanapé. Az egyik előnye, hogy saját lakásunk képére formálhatjuk a bútorokat, a másik pedig, hogy hála a Twitter-felhasználóknak, jókat nevethetünk a képtelenebbnél képtelenebb kreációkon.

Az IKEA a világ egyik legnagyobb ügyfélközpontú cége. Minden lépésükkel a vásárlók igényeit szeretnék a lehető leghatékonyabban kielégíteni, ami általában sikerül is. Erre egy újabb bizonyíték az online tervező, amelynek segítségével bárki megtervezheti álmai otthonát. Ebbe beletartozik, hogy akár a kanapét is külön dizájnolhatjuk.

Fotó
Otthonról Kényelmesebb A Tervezés / Fotó: Kimpton Hotels

A kanapétervező segítségével tulajdonképpen bármilyen méretű, színű és formájú ülőgarnitúrát alkothatunk. Az applikáció egyáltalán nem szab határt a kreativitásnak, bár lehet, hogy ezt a kitalálóknak nem ártott volna átgondolni. Ugyanis sok felhasználó Twitteren osztotta meg álmai kanapéját, amiről egyértelműen kiderül, egyesek inkább viccként fogták fel az alkalmazást.

Az IKEA életre keltette a Stranger Things, a Jóbarátok és a Simpson család nappalijait

A nappali fontos élettérnek számít, amit az IKEA is jól tud, akárcsak azt, hogy a sorozatoknak is kiemelt szerepe lehet az emberek életében. Mivel az ikonikus sorozatok állandó „főszereplője” a nappali, az áruház Real Life Series nevű kampányában Stranger Things, a Jóbarátok és a Simpson család nappalijának pontos mását keltették életre bútoraikkal.

Az egyik tervező például összeállított egy 15 000 dolláros kanapét, ami átszámolva több mint 4 millió forint. Mások egy új szintre emelték az ülőalkalmatosság fogalmát, és egy multifunkcionális heverőt hoztak létre. Olyan is akadt, aki szórakozásképpen kirakta a darabokból a „couch” szót, ami angolul a kanapé megfelelője. Bizonyára akadtak, akik azért komolyan vették az alkalmazást, és valóban segítségükre vált.

Íme, néhány a vicces kreációk közül:

D9Nyqlkueaauzlj.jpg Large
Twitter-Felhasználó / Fotó: Twitter
D9Rgaxiu4Aazgkc.jpg Large
Twitter-Felhasználó / Fotó: Twitter
D9Vqc1Mu0Aixxgs.jpg Large
Twitter-Felhasználó / Fotó: Twitter

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk