Meleggé válnak a gyerekek, ezért nem mehetnek az Imagine Dragons koncertjére

Az Imagine Dragons énekese, Dan Reynolds reagált a vádakra. Számos szülő azért nem engedi el a gyermekét a koncertjükre, mert „már így is olyan sokat meleggé tettek.”

Maga Dan Reynolds heteroszexuális, azonban hosszú évek óta kiáll az LMBTQ-közösség jogaiért. Több koncertjén is hangoztatta mindezt verbálisan és non-verbálisan is. Az alábbi fotón látható, hogy az énekes például szivárványos zászlót lobogtat, ami az LMBTQ-közösség szimbóluma.

imagine dragons star dan reynolds raises 1 million for lgbtq 01
Az Imagine Dragons énekese, Dan Reynolds kiáll az LMBTQ közösség mellett / Fotó: Celeb Mix

A Vulture interjújában reagált a vádakra az Imagine Dragons énekese. Számos szülő úgy véli, meleggé teszik a gyerekeket, emiatt nem engedik a koncertjeikre a sajátjukat. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Tudtam jól, hogy lesznek olyan jobboldali emberek, akiket feldúlttá teszek. Azt mondják nekem, hogy nem fogják a gyermekeiket többé a koncertjeimre engedni és hogy amikor felkerülök a mennyországba, Isten dühös lesz rám, mert olyan sok gyerekből meleget csináltam. (…) A baloldalról is lesznek ilyen emberek, akik azt mondják majd, ki a f_sz vagyok én, Mr. Kiváltságos Fehér Srác. És ezt megértem, de beszélnem kell a saját igazamról. Én abban hiszek, hogy mindenkinek a saját dolgát kell végeznie[/perfectpullquote]

– mondta a Vulture magazinnak.

Milyen hatása van a diszkriminációnak? Az LMBTQ közösség felének van tapasztalata depresszióval

A Stonewall és YouGov jelentése kimutatta, hogy az LMBTQ közösség tagjainak több mint fele (52 százaléka) tapasztalt depressziót az elmúlt évben, 61 százaléka szorongást. A tanulmány a diszkrimináció, zaklatás és gyűlölet bűncselekmények hatását vizsgálta az LMBTQ közösség tagjainak mentális egészségére. Több mint ötezer brit válaszát dolgozták fel. A vizsgálatot a The Telegraph vezette.

Teljesen radioaktív a szülőknek a meleg téma:

Imagine Dragons – Loveloud Festival 2018

Imagine Dragons Live at Loveloud Festival 2018 Setlist: 01- Radioactive 02- It’s Time 03- Whatever It Takes 04- Yesterday 05- Natural 06- Walking the Wire 07…

A Vulture-nek adott interjúban beszélt az öngyilkosságról is. Mint mondta, “láttam már egy csomó sérült családot. Találkoztam sok olyan szülővel, akik elveszítették gyermekeiket öngyilkosság következtében. Ilyenkor hatalmas láng ég bennem. Változtatni és tudni akarom, hogy segíthetek-e a változásban.”


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból