Követem Events Hamarosan itt az Imitation első albumának bemutatója!

Hamarosan itt az Imitation első albumának bemutatója!

Promóció

Megjelent az Imitation első albuma The Original címmel. A lemezbemutató az A38 kiállítóterében lesz egy különleges összművészeti est keretében.

Promóció
- Advertisement -

Valahol a James Blake – The Knife – Björk háromszögben helyezkedik el az Imitation, az önmagát weird popként meghatározó formáció zenéje. Pápai Zsanett énekel a legkülönbözőbb hangszíneken és hangulatokban Gödri Bulcsu furcsa, hol karcos, hol melankolikus alapjaira.

A frissen megjelent első album “eklektikus, szilánkosabb, hidegebb, kísérletibb hangzásokra épülő” anyagában protest songok éppúgy helyet kapnak, mint személyes és lírai megszólalások és bizarr szerepdalok.

Imitation – The Original (Full album)

Debut album released in 2018 music & words by Zsanett Pápai & Bulcsu Gödri http://www.imitation.hu/ 1. Border Patrol 2. Brad Is Sick 3. Well-furnished Maze 4. Not Tonight 5. Bright As Fear 6. Before Work 7. Rimini 8. Bonobo Dreams 9. Too Much Life 10. Survivor Skills 11.

A lemezbemutató október 5-én lesz az A38 kiállítóterében egy különleges összművészeti est keretében a kortárstánc egyik legkiemelkedőbb alakjával, (a Frenák Pál Társulatból ismert) Maurer Milánnal, az egyik legprogresszívebb tenorszaxofonossal, Varga Gergellyel, (az Anna & the Barbies zongoristájaként ismert) Vághy Tamás klasszikus zongorista és electro zeneszerző warm-upjával, valamint a Grounded csapatából ismert outstand vizuális performanszával.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. október 5. 20:00

Helyszín: A38, Budapest

Jegyár: A belépés ingyenes 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3