Íme egy bejegyzés, amely a Star Wars köré fonódik. Azokat, akik kissé lemaradtak, képbe hozza, azok, akik imádják ezt a világot, elmerülhetnek kedvenc karaktereik világában, az igazán bősz rajongóknak pedig van egy különleges, király, egyedi ötletünk, amellyel kifejezhetik rajongásukat.
A következőkben nem másé lesz a főszerep, mint Pedro Pascalé, azaz Mandoé! A droidokkal való kapcsolatáról, Mando származásáról, a Mandalórok történelméről és Pedro Pascal színészi tehetségéről is szót fogunk ejteni.
Ne menj sehova, ha Te is imádod a Star Warst!

Pedro Pascal színészi kihívása

Mielőtt fejest ugranánk a Star Wars világába, szeretnénk fejet hajtani Pedro Pascal előtt. Hogy miért? Nos, biztosan tudod, vagy ha nem, hát akkor most lesz egy nagy felismerésed: mimika nélkül igencsak nehéz kommunikálni is, nemhogy színészkedni. Egy jó színész az arca minden rezdülésével egyre jobban és jobban beránt az általa játszott karakter világába, mimikája által mi is érezzük, amit ő, segít, hogy beleélhessük magunkat a történetbe.

Nos, Pedro Pascal ilyen luxussal nem élhet, hiszen a vásznon töltött ideje java részében sisakban szerepel. Az első évad során szárnyra kelt egy pletyka, miszerint a színész összeveszett a Disney csapatával, mert több sisakmentes jelenetre vágyott, ezt azonban mindkét fél erősen tagadja. Pedro számára ugyanis – mint azt elmondta az évaddal kapcsolatban készített interjújában – hatalmas színészi kihívás arcmimika nélkül játszani, a szakmai elvárásoknak pedig, amelyek ezzel járnak, szeretne megfelelni.

Színpadi tapasztalatai miatt kicsit otthonosabban mozog így is a nehezített terepen, valószínűleg ennek tudható be az is, hogy a producer, Jon Favreau őt kérte fel a szerepre, méghozza meghallgatás nélkül.

Tuti tipp minden Star Wars-rajongónak

Van számodra egy feladatunk! Mondj menőbbet, mint egy olyan telótok, amelyet baby Yoda, Mando vagy fénykardok díszítenek! Ugye, hogy nem tudsz?! Az INFINITY Tokok csapata amellett, hogy beleássa magát Mando titkaiba, olyan tokokat készít, amelyek nem csak szépek, de úgy védik a készülékeket, mint egy áttörhetetlen tok! Ráadásul, ha nem találsz náluk olyan külsőt, amely igazán tetszene, szívesen készítenek egyedi darabot számodra!

Egy ilyen tokot még Yoda mester se tagadná meg magától! Sőt biztos lehetsz benne, hogy Kit Fisto, Mace Windu, Luke, Rey és Anakin Skywalker, de még Obi-Wan Kenobi is megtisztelve érezné magát, ha tudná, az ő arca köszön vissza készülékedről!

A Mandalórok történelme, a Boba Fett és Mando közötti kapcsolat

A Mandorok bolygója a galaxis külső peremén található, ameddig el nem foglalta a Birodalom. Az Utat egészen másképp követik, a Mandalórok között ráadásul vannak nem humanoidok is.
Boba Fett nem ezen a bolygón született, ám Jango Fett klónja a Mandalórok páncélját és fegyverét használja.
Mando nem véletlenül gyűlöli a droidokat. Ellenszenve abból fakad, hogy szüleit Csatadroidok ölték meg a földjét ért támadás során.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk