A mobiltelefonok megjelenésük óta olyan személyes tárgyaink, amelyek mindig értéket képviseltek, sohasem tartoztak a filléres eszközeink közé. Amikor a kilencvenes évek végén nagyobb számban elkezdtek Magyarországon elterjedni a mobiltelefonok, már akkor kialakult a hozzájuk illő tokok piaca is.
Ez a piaci szegmens azóta is velünk van, mert talán elmondható, hogy a mai készülékek nagyságrendekkel érzékenyebbek egy esetleges leesésre, mint ezredfordulós társaik.

Már nemcsak mobiltelefonok, hanem sokkal többek annál

A mai korszerű mobiltelefonok tulajdonképpen már kis hordozható számítógépek, egy akkora képernyővel, amely a készülék egyik oldalát szinte teljesen elfoglalja. A sérüléseknek történő kitettséget növeli, hogy a készülékház hátulja sok esetben üvegből készül és a szépségért, valamint a prémium kialakításért cserébe olyan csúszós, hogy csoda, ha az ember meg tudja tartani stabilan a kezében.

A fogyasztói igények számos típusát teremtették meg az iPhone telefontokok esetében is, és ma már minden kategóriának bőven van képviselője a HelloCase webáruházban is.

Funkcionalitás, védelem és szépség egyben

Ami legelőször szembetűnik egy telefontokon, az a színe és ezen a területen hihetetlenül széles már a kínálat. Gyakorlatilag bármilyen színben található már tok, valamint ezenfelül képekkel, ábrákkal, motívumokkal díszített tokok között is válogathat az érdeklődő.

A telefont védő alkalmatosságok jellemzően szilikonból, műanyagból, bőrből vagy műbőrből készülnek, és ezeken belül is számtalan variációval találkozhatunk.

Vásárlás előtt pontosítsunk

Fontos, hogy a tökéletes illeszkedés érdekében egészen biztosan tisztában legyünk telefonunk pontos típusával. A mobil nevében egy S vagy i utótag, esetleg a Pro, Plus, Ultra szócska is egészen más kialakítású, méretű készülékházat jelenhet, akkor is, ha a név többi része teljesen megegyezik.

Különböző igények, különböző típusok

A tokok között a legegyszerűbbek az áttetsző vagy egyszínű kialakítású szilikonból készült típusok, amelyek az előlap kivételével körkörösen védik a házat. Nagyobb védelmet képviselnek az oldalra vagy lefelé, ki-, illetve lehajtható tokok, amelyek behajtott állapotban már a legkényesebb alkatrészt, a kijelzőt is védik.

Sok ilyen tok már úgy van kialakítva, hogy vízszintes helyzetben, megdöntött állapotban is megtartják a telefont, és a kis képernyőn kényelmesen nézhetők filmek vagy műsorok. Az ilyen tokok rendszerint mágneses módon záródnak, és elegáns megjelenésükkel sokak tetszését elnyerik.

Találhatók a piacon ütés- vagy éppen vízálló tokok is, amelyek szélsőséges hatásoknak is ellenállnak, legyen szó akár extrém sportról, kemény munkáról vagy egy tengerparti nyaralásról. Bizonyos felső kategóriás telefonokhoz elérhetőek aktív tokok is, amelyek már kijelzőt is tartalmazhatnak vagy hívásfogadásra is alkalmasak, de van olyan típus is, amely egy része elöl kivágott vagy áttetsző, hogy a kijelzőn megjelenő tartalmak becsukott állapotban is láthatók legyenek.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.

calderaspas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.

Milyen előnyei vannak a hidromasszázsnak?

A hidromasszázsnak számos előnye van, amely hasznos az egészség szempontjából. Cikkünkben összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat, továbbá arra is kitérünk, hogy milyen jakuzzit érdemes választani a megfelelő élmény elérése érdekében.

contextus.hu1

Jó ötlet a lézeres szemműtét nyáron?

Akiben már megérett a bizonyosság arra vonatkozóan, hogy jó ötlet a lézeres látásjavítás, és most azon töpreng, hogy de vajon jó ötlet lenne-e nyáron elvégeztetni, az a legjobb helyen jár!

https-__ozdallas.hu - 2023 július - Cikk9

A gyártás-termelés területén dolgozni unalmas?

Ha valamilyen oknál fogva állást akarunk váltani, de még nincs konkrét elképzelésünk arról, hogy milyen munkakört szeretnénk betölteni, akkor akár még a gyártás-termelés területén történő munkavégzés is szóba jöhet.