Irina Shayk trendivé varázsolja még a gumicsizmát is

A gumicsizma már rég nem csak a gazdáké és a katasztrófavédő legényeké a gáton, hanem a városi outfit praktikus kötelező darabja.

A sokoldalúság és a praktikum diadala

Hogy mi bizonyult a 2020-as őszi-téli divatbemutatók leghasznosabb darabjának? Nem a szédítő kollekciók, sem a drámai estélyik, hanem az egyszerű gumicsizma!

iriny shayk gumicsizma
Iriny Shayk és lánya gumicsizmában / Fotó: Getty Images

Persze, ne a gazdaboltos változat lebegjen a szemünk előtt, hiszen olyan nagy divatházak, mint a Balenciaga, a Prada, a Dior, a Bottega Veneta vagy Versace, csak hogy néhányat említsünk, szintén gondoltak arra, hogy olykor esős időben is el kell hagynunk a karantént, írja a Harper’s Bazaar. Hiába esetlenek, de nagyon kényelmesek és legfőképpen bombabiztosan vízállóak.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Nem egy szezonra szóló trendről van szó, hiszen a 2021-es tavaszi kollekciók között is feltűntek a legnagyobb brandek által tervezett gumicsizmák Celine-től Versace-ig. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🦖

ICON.MUSE (@nojinasty) által megosztott bejegyzés,

Ráadásul az influenszerek is rárepültek, és simán felveszik egy outfiten belül a farmersortot vagy a könnyed nyári ruhát is a térdig érő, ormótlan lábbelivel. 

Már a szupermodellek is

Mindezt alátámasztandó, Irina Shayk szupermodellt mostanában két alkalommal is rajtakapták, amint gumicsizmában intézte dolgait. Ezen a héten New York-ban lőttek róla egy olyan képet, mintha éppen egyenesen a kifutóról érkezett volna: fekete Burberry esőkabátjához vajszínű Chanel gumicsizmát húzott. Pár nappal ezelőtt pedig kislánya társaságában ment vásárolgatni fekete gumicsizmában és esőkabátban.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Praktikussága miatt még az esetleges borsos ára is megbocsátható. Ha pedig valahol elkap az zivatar, vagy eleve ki sem kívánnánk tenni a lábunkat a folyamatosan szemerkélő esőben, kifejezetten hálásak lehetünk 2020 egyelőre leghasznosabb divatcikkének. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból