Az italhűtők a legkülönbözőbb féle italok behűtésére is alkalmasak, hiszen erre lettek tervezve, így a különböző üdítők, sörök, borok vagy egyéb italok hidegen tartására is. Italhűtőt mindig a hűteni kívánt ital típusának megfelelően érdemes választani. Az ipari felhasználásra szánt termékek között pedig a háztartási termékeknél jóval nagyobb teljesítményű gépeket találunk.
A különböző típusú italok más és más hőmérsékleten a legízletesebbek. Egy vendéglátóhelynek ezt folyamatosan szem előtt kell tartania, és gondoskodnia kell az italok professzionális hűtéséről, eleget téve ezzel a vendégek ízlésének. Mi történik azonban abban az esetben, ha meghibásodik valamelyik italhűtő? Az alábbiakban ennek járunk utána a Gastro Bolt segítségével.

Az italhűtő számos módon meghibásodhat

Legyen bármennyire is jó minőségű egy italhűtő, a hagyományos géphez hasonlóan számos módon meghibásodhat. A leggyakrabban a termosztát vagy a tömítés megy tönkre egy ilyen berendezésben, de könnyebb vagy éppen súlyosabb esetek is előfordulhatnak. A legfontosabb, hogy amennyiben elromlik az italhűtő, semmi esetre se essünk kétségbe. Ha van rá lehetőség, pakoljuk a benne hűtött termékeket egy másik hűtőbe, és gondoskodjunk a készülék mielőbbi javításáról.

A legtöbbször csupán néhány elhasználódott alkatrész javítására vagy cseréjére van szükség. A Gastro Boltnál ipari hűtő alkatrészek érhetők el a hagyományos hűtők és az italhűtők vonatkozásában is. Az italhűtő alkatrészeken belül a webshop a legismertebb márkák termékeit forgalmazza, így virtuális polcain felfedezhetjük a Bras, az SPM, az Ugolini, a Celli, a Roller grill, a Cofrimell és az Elmeco által gyártott alkatrészeket is.

Az említett márkák kategóriáin belül könnyedén megtalálhatjuk a különböző alkatrészeket, így a tömítéseket, a műanyag lábakat, a termosztátokat, a különféle csapokat, a csepptálca rácsokat, a ventilátorokat, az eltérő célokat szolgáló lámpákat és kapcsolókat is.

Alkatrészcsere gyorsan és hatékonyan

A keresés roppant egyszerű: miután a szerelő megállapította, hogy mi lehet a probléma a géppel és meghatározta, hogy milyen alkatrész cseréje szükséges, csupán be kell írnunk a keresőbe az alkatrész típusát. Ha nem tudjuk (vagy a hűtőgép szerelő nem ismeri) a pontos típust, az alkatrészkereső alkalmazásával könnyedén rátalálhatunk a keresett darabra, melyet aztán percek alatt megrendelhetünk. A gazdag kínálatnak és a gyors szállításnak köszönhetően hamarosan beszerelhetjük az új alkatrészt, így az italhűtő máris hibátlanul fog működni.
Sajnos egy hibás hűtőgép rengeteg bosszúságot és anyagi kárt tud okozni. Hogy a hűtött italok minősége az italhűtő elromlása esetén se károsodjon, működtessünk több berendezést is. Így folyamatosan biztosítva lesz az italok megfelelő tárolása, meghibásodás esetén pedig mindig lesz egy másik gép, ami helyettesíteni tudja elromlott társát.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.