Ivanka Trump, aki egyszer hallotta a Green Dayt a limója rádiójában, és punk lett

Kék haj, Nevermind táskarádióból, vörös szemfesték: valószínűleg így fog majd feltűnni Ivanka Trump a következő aspeni kirándulásán. Édesanyja legújabb memoárjából kiderül ugyanis, hogy Ivankának volt bizony punk korszaka.

Egy nap iskola után kékre festettem a hajam – meséli Ivanka Trump.

Anya nem nagyon örült neki, csak rám nézett és rögtön el is rohant a közeli drogérába, hogy vegyen egy doboz Nice ‘n Easy-t.

– tette hozzá.

Elmondása szerint a gardróbja tele volt szaggatott farmerrel és flannel inggel. A First Daughter ugyancsak ecsetelte, hogy mennyire szerette a Nirvanát, mikor punk volt. Még Kurt Cobain halálát is napokig siratta.  Hát, mit is mondhatnék, nem vagyok teljesen meggyőzve Ivanka  punk mivoltáról, ahogy az internet népe sem:

No Title

Ivanka Trump claims she had a “punk phase.” It was the day she made the servants buy her a slightly darker shade of eyeliner.

Ivanka punk korszaka valószínűleg erős szemfestéket, és Avril Lavine ‘Complicated’-jét jelenti, meg hogy egyszer megpróbált gördeszkázni, mikor a sofőrje nem ment érte. 

Annak érdekében, hogy az országát picit emberibb színben tüntesse fel, Ivanka, egy igen kiváltságos fehér nő lévén, próbálja azokat a kulturális és társadalmi mozgalmakat megszelídíteni, akik fellázadtak az ellen az intézmény ellen, amit ő és apja képviselnek.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból