Warning: Undefined property: WP_Error::$slug in /home/contextus/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 44

Ivanka Trump

Beperli Donald Trumpot és gyerekeit a New York-i főállamügyész

New York állam főügyésze megelégelte Donald Trump és gyermekei, valamint a Trump-alapítvány húzásait. Barbara Underwood pert indított Donald Trump, a Trump Foundation, Donald Trump Jr, Ivanka Trump és Eric Trump ellen. A kereset alapja, hogy a családtagok visszaéltek az alapítványnál betöltött tisztségeikkel, és jótékony célok helyett saját érdekeik szerint cselekedtek.

Kim Kardashian ma a Fehér Házban találkozik Donald Trumppal

Nem, nem április 1-jei tréfáról van szó. A hír a brit Dazed magazin szerint igaz. Úgy tűnik, nem kell politikai háttér ahhoz, hogy valaki politikai döntéseket tudjon befolyásolni. Csak egy rakás követőre van szükség. Utóbbival Kim Kardashian pedig rendelkezik.

Használati útmutató Ivanka Trump szexisnek szánt playlistjéhez

Sok minden történt a héten a zeneiparban, de ami még annak a határain is túlnyúlik minden értelemben, az egyértelműen Ivanka Trump kúrós playlistje a Spotifyon. Direkt használtam ezt a szót, mert telepakolta olyan szerelmes számokkal, amit hogyha nekem kéne hallgatnom szex közben, akkor az estében valószínűleg a végét várnám legjobban.