Kim Kardashian ma a Fehér Házban találkozik Donald Trumppal

Nem, nem április 1-jei tréfáról van szó. A hír a brit Dazed magazin szerint igaz. Úgy tűnik, nem kell politikai háttér ahhoz, hogy valaki politikai döntéseket tudjon befolyásolni. Csak egy rakás követőre van szükség. Utóbbival Kim Kardashian pedig rendelkezik.

A valóságshow-királynőt ma fogadják a Fehér Házban, és a börtönreformról fog Trumppal eszmecserét folytatni. A találkozás apropóját Alice Marie Johnson ügye szolgáltatja. Johnsont pénzmosás és kábítószeres bűnszervezet vádjával 1997-ben tényleges életfogytiglanra ítélték, annak ellenére, hogy az volt az első bűncselekménye.

A nő tehát már 21 éve rács mögött ül.

Tavaly Kardashan twittelt a Johnson-ügyről, és úgy tűnik, azóta sem engedte el a dolgot.

No Title

This is so unfair… https://t.co/W3lPINbQuy

Sajtóértesülések szerint Kim már beszélt az esetről Trump lányával, Ivanka-val és annak férjével, Jared Kushnerrel. Kushner az elnök egyik fő tanácsadója.

Titkosszolgálati ügynökök fogadják majd a valóságshow-hősnőt és ügyvédjét, mielőtt leülne Trumppal az Ovális Irodában és kegyelmet kérne Johnsonnak.

Azt nem tudjuk, hogy a látogatás létrejöttét erősítette-e az a barátság, amit az elnök Kardashian férjével, Kanye Westtel ápol.

Kim Kanye Baby Name
Kanye West És Kim Kardashian / Fotó: Nme / Getty

Mi is írtunk arról, hogy a két férfiú elég jó spanságban van egymással.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból