Ivanka Trump szembemegy az apjával: Szerinte a média nem a nép ellensége

Ivanka Trump nem ért egyet apja kijelentésével, mely szerint a média “az emberek ellensége”, amit az elnök előszeretettel hajtogat Twitterén.

Ivanka Trump a Fehér Ház vezető tanácsadója, és aktív szerepet vállal apja kormányában. Tengerentúli látogatásokat tett az Egyesült Államok képviseletében, államfőkkel folytatott megbeszéléseket, és bizonyos szakpolitikai kérdéseket támogat, mint amilyen a fizetett családi szabadság.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Igazán szenvedéllyel látom el a munkámat, és nagyon elkötelezett vagyok mellette[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Ivanka politikai tevékenységéről.

Az amerikai elnök lánya csütörtökön fontosnak érezte, hogy elhatárolódjon attól a hadjárattól, amelyet Donald Trump folytat a média ellen. Ivanka Trump óvatosan fogalmazott azzal kapcsolatban, mi a véleménye a médiáról. Habár őt is érték támadások a sajtó részéről a felkészültségével kapcsolatban, nem érzi, hogy a média a nép ellensége.

Ivanka ezt a kijelentést az Axios online hírportál által szervezett washingtoni konferencián tette.

Ivanka
Ivanka Trump Az Axios Konferenciáján / Fotó: Alex Wong / Getty Images

Donald Trump ezt persze nem hagyhatta annyiban. Twitter-üzenetben fejtette ki véleményét lánya szavairól azzal kapcsolatban, a média az emberek ellensége-e.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]   Korrekt módon azt mondta, nem. Az ÁLHÍREK, amelyek a média nagy százalékát jelentik, a nép ellensége! [/perfectpullquote] 

No Title

They asked my daughter Ivanka whether or not the media is the enemy of the people. She correctly said no. It is the FAKE NEWS, which is a large percentage of the media, that is the enemy of the people!

Vagyis az elnök fenntartotta korábbi véleményét a sajtóról. Csütörtök estére tovább fajult a dolog, mert Donald Trump még rátett egy lapáttal, s kijelentette, a média “hamis, hamis, undorító híreket” terjeszt. S teszi ezt Trump annak ellenére, hogy mind országán belül, mind külföldön bírálják a médiával való bánásmódja miatt.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból