Egykori barátnője írt esszét Ivanka Trump legnagyobb szemétségeiről

Lysandra Ohrstrom egykor Ivanka Trump legjobb barátnője volt, de a jelek szerint ez most már tényleg csak múlt idő. Ohrstrom esszét írt, amelyben a volt amerikai elnök lánya legnagyobb szemétségeit tárja nyilvánosság elé.

Mellvillantásra is rávette társait

Lysandra Ohrstrom a Vanity Fairen jelentetett meg egy esszét, amelyben hosszasan ír Donald Trump lányával, Ivankával közös kapcsolatokról. Állítólag Ohrstrom első emléke az Ivanka Trumpról, hogy közröhej tárgyává tett valakit, amikor az véletlen szellentett egyet. 

Ivanka Trump Lysandra Ohrstrom Donald Trump
Ohrstrom (b) és Trump a Sassy magazin 1997. decemberi számában / Fotó: Lysandra Ohrstrom

Ivanka arra is rávette Ohrstromot és még néhány másik lányt a magániskolából, hogy villantsanak mellet az osztályterem ablakából. A beszámoló szerint mindenkit felfüggesztettek, kivéve a felbujtót, aki remekül tudott ártatlanságot színlelni.

A kritika nem állt távol Ivánkától

Rendszeresen gúnyt űzött a szegényekből, és kikérte magának, hogy csóró emberekről olvasson. Ohrstrom sérelmezte azt is, hogy miután vett magának egy nyakláncot, amelyen arab nyelven függött a neve, barátnője erre is beszólt, igazi Trump módjára.

Hogy nem zavarja a zsidó barátodat, amikor ez a nyaklánc arcon vágja szex közben? Hogy hordhatsz ilyesmit? Rendesen azt kiáltja, hogy terrorista

— mondta állítólag az amerikai elnök lánya.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ami Donald Trumpot illeti, ő sem volt túl példamutató, ha az alapvető emberi kedvességet vesszük alapul.

Sosem felejtem el, hogy egyszer ebédelni mentünk Ivankával és a testvéreivel, Mr. Trump pedig lesöpörte a tányéromról a grillezett sajtos szendvicsemet. Ivanka rászólt, de ő csak annyit mondott, szívességet tesz nekem. Nem mulasztotta el soha azt sem, hogy gratuláljon, ha épp fogytam néhány kilót

— emlékszik vissza Ohrstrom.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Az esszé szerint Ivanka még ennyire sem dicsérte legjobb barátnőjét.

Lysandra Ohrstrom Ivanka Trump Fiatalon
/ Fotó: Lysandra Ohrstrom

Amikor Ohrstrom jól fizető állást kapott, és nehezményezte, hogy elmaradt az elismerés, Ivanka annyit mondott neki, hogy neki nincs ideje ilyen hülyeségekkel foglalkozni.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból