Van a világon egy olyan dolog, ami képes összehozni a legkülönfélébb kultúrájú, típusú embereket, elsimítani a konfliktusokat, megerősíteni kapcsolatokat és kellemessé tenni az együtt töltött időt. Ez pedig nem más, mint az ízek. Az étel és a bor zamata, esszenciája, tehát a gasztronómia.

Mi magyarok imádunk enni. Előszeretettel kötjük össze a vidám és a szomorú eseményeket egyaránt egy kis, de inkább nagy falatozással. Nem csoda, hogy a randizás, házassági évforduló és egyéb romantikus programok középpontjában is a gasztronómiai élvezetek állnak. A Meglepkék.hu kínálatában számos gasztronómiai program közül lehet válogatni. Így, ha nincs ötletünk, akkor innen érdemes inspirálódni. Többek között az alábbi programok közül szemezgethetünk és lephetjük meg a számunkra fontos személyt.

3 fogásos olasz élményvacsora 2 főnek

Nem feltétlenül kell Olaszországig utazni, hogy Itália ízeit megtapasztaljuk. Pécs szívében a Piccola Toscana étteremben hamisítatlan olasz ételeket kóstolhatunk a mesteri séfnek Rossi Gianlucának köszönhetően. Az étteremben nemcsak finom ételeket, hanem ízletes borokat is elfogyaszthatunk, melyek kiváló kísérői a finomságoknak.

A helyiség atmoszférája egészen különleges a mediterrán hangulatú belső terasznak és a berendezésnek köszönhetően. Természetesen az étteremben olasz hely révén ízletes nápolyi pizza is kóstolható, melynek tésztája vékony, széle roppanós és minőségi alapanyagokkal van megpakolva. Ha lehunyod a szemed és beleharapsz, úgy érezheted magad, mintha Itália szívében ülnél egy kedves kis étkezdében. A gasztronómia szerelmeseinek kihagyhatatlan élmény!

Kettesben hajós vacsora Budapesten élő zenével

Ha közeledik az évfordulótok, vagy csak szeretnéd igazán lenyűgözni szíved választottját, akkor a hajós vacsora ideális meglepetés. A többórás budapesti hajózás során gyertyafényes vacsorán hangolódhattok egymásra. A három- vagy hatfogásos vacsorát professzionális pincérek szolgálják fel, miközben a háttérben lágy zene szól.

Nemcsak a vacsora miatt érdemes a programon részt venni, hanem a naplemente és a kivilágított főváros is megéri a hajós utazást. Ez az élmény méltó módja szerelmetek megünneplésének!

Privát séf és éttermi élmény otthonodban Budapesten

Átjön a kedvesed, családod vagy barátod, de nem szeretnéd őket pusztán chipsszel és ropival várni? Ugyanakkor a konyhában sem töltenél órákat, mégis feltett szándékod, hogy lenyűgözd őket?

A megoldást a privát séf jelenti, aki a legmagasabb szintű gasztronómiát prezentálja otthonodban! Neked csak a vendégek szórakoztatásával, az együtt töltött minőségi idővel kell foglalkoznod, a séf pedig gondoskodik a brunch, ebéd vagy vacsora elkészítéséről és tálalásáról. A gasztroélményt követően pedig rendbe rakja a konyhád, elmosogat és diszkréten távozik. Egy biztos, vendégeid sokáig fogják emlegetni a jeles alkalmat!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.

https-konyhapanel.hu - 2024 február - Cikk1

A színek ereje a konyhában

A konyha nemcsak az étel elkészítésének helye, hanem egyben a családi és baráti összejövetelek hangulatos színtere is.

httpswww.skinshop.hu - 2024 január - Cikk1

A peptidek jelentősége a bőrápolásban

Sokféle újdonság akad a bőrápolás terén, az innovációkkal pedig nem mindig egyszerű lépést tartani. A peptidek is sokak számára még ismeretlenek, pedig egy kifejezetten sok kutatásnak alávetett alkotóelemről van szó.

unnamed-208

TOP-10 nagyszerű ajándék nőknek

Mivel a naptár tele van születésnapokkal, ünnepekkel és más különleges alkalmakkal egyetlen évben, mindig itt az ideje, hogy vásároljunk szeretteinknek.

https-_www.apisz.hu_ - 2024 január - Cikk2

3+1 csomagolási tipp költözéshez

Ha költözni kényszerülünk, vegyes érzések keringhetnek bennünk, hiszen bár izgatottak vagyunk az új lakhelyünk elfoglalása miatt, maga a költözés sokszor igen stresszes tud lenni.