Manapság már számos wellness szolgáltatás vehető igénybe a megfelelő szállodákban, uszodákban, de akár fitnesztermekben is. Ilyen többek között az is, hogy lehetőségünk nyílik kiélvezni a jakuzzi pozitív hatásait.

Minden nap használni szeretnénk?

Mit tehetünk akkor, ha gyakrabban szeretnénk ázni a jakuzziban, mint ahányszor olyan helyre el tudnánk menni, ahol ezt megtehetjük? Napjainkban ezt a vágyunkat is könnyedén beteljesíthetjük, például a SpaTrend jakuzzi kínálatából beszerezve egy modern, ergonomikus modellt.

Milyen előnyökkel jár a jakuzzi rendszeres alkalmazása?

Teljesen érthető, ha vágyunk egy saját jakuzzira, amit akár naponta használhatunk. Ez tipikusan olyan eszköz, amellyel nemcsak a testi, hanem a lelki egészségünket is támogathatjuk. Nap mint nap küzdünk a mérhetetlen mennyiségű stresszel, ám azzal, hogy megvalósítjuk a saját relaxációs fürdőnket, akár a kertben, máris sokat tettünk annak érdekében, hogy megküzdjünk a nehézségekkel.

Minden időszakban, akár télen is élvezhetjük azt, amit a forró fürdő tud nyújtani nekünk. A meleg víz nemcsak azt teszi lehetővé, hogy bármely évszakban használjuk a jakuzzit, hanem azt is, hogy eddze a keringési rendszerünket, igen, még azzal is, hogy rövid időre a forróság után a hideggel kell megküzdenie. Ez támogat minket abban, hogy rugalmasak maradjanak az érfalak, s így a lehető legjobban működjön a keringésünk.

“Ép testben ép lélek” – tartja a mondás, és valóban, a jakuzzi segít, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

A lélek is felfrissül

A jakuzziban ellazulva csökken a stresszhormonok szintje, miközben endorfinok, azaz boldogsághormonok termelődnek. Ez pedig egy remek alap ahhoz, hogy ne csupán mi magunk érezzük jobban magunkat, hanem társaságban is remekül legyünk. Kamasz gyerekünkkel szeretnénk értelmes beszélgetést folytatni? A párunkkal akarjuk átbeszélni a terveinket?

A pozitív testi állapot segít minket abban, hogy egy közös fürdőzés során a kapcsolataink is elmélyüljenek. Ez is egy komoly védőfaktor a testi és lelki jóllétünket tekintve.

Az ízületi fájdalmak is csökkennek

A meleg víz, valamint a hidromasszázs együttesen támogatja szervezetünk helyes működését. Legyenek izom- vagy ízületi panaszok, amelyek megkeserítik az életünket, a mindennapjainkat, a jakuzzi rendszeres használatával orvosolhatjuk a legfőbb bajainkat.

Ha pedig az elalvás okoz problémákat, szintén nagyon sokat javíthatunk a helyzeten. A forró víz és a masszázs olyan ellazult állapotba segít minket, amely ideális körülményeket biztosít az elalváshoz is.

A gyors elalvás, valamint a békésen átaludt éjszakák pedig frissességet kölcsönöznek a következő napra is, ami a “sikeres voltam ma” érzés alapja lehet. A folyamat aztán éppen olyan öngenerálóvá válik, mint egy ördögi kör, csak ezúttal igazán pozitív végkicsengésre számíthatunk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.