Elektromos autót fog vezetni James Bond a legújabb filmjében, hogy kidomborítsák a brit titkos ügynök környezetbarát karakterét.

A film rendezője, a környezetvédő Cary Fukunaga azt akarja, hogy Daniel Craig az Aston Martin első elektromos gépkocsiját, a Rapide E-t vezesse.

Aston Martin Rapid E Concept 2018 Electrive
A Legújabb James Bond Szuperkocsi Az Aston Martin Rapide E Modellje Lesz / Kép: Electrive

A korlátozott számban készülő Rapide E ára 250 ezer font és csupán 155 darabot fognak gyártani belőle.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Fukunaga közvetlenül együtt dolgozik az Aston Martinnal, hogy elektromos autójuk egyikét megszerezze a forgatáshoz[/perfectpullquote]

– mondta el egy bennfentes a lapnak.

“A gépkocsi egy hihetetlenül akciógazdag jelenetsor középpontjában fog állni. James Bondról köztudott, hogy pompás autókat vezet, ebben sem fog csalódni. Minden csúcstechnológiás kütyü benne lesz, ez az, amiért Cary harcolt, és Daniel valamint a producerek kiállnak mellette… Valamennyien hiszik, hogy eljött az idő arra, hogy Bond nulla kibocsátású gépkocsira váltson” – tette hozzá.

James Bond komoly gondokkal küzd az ágyban és az itallal

Ami már biztos a 25. James Bond-filmmel kapcsolatban, hogy ismét Daniel Craig öltheti magára a drága szmokingokat. Továbbá az, hogy Cary Fukunaga rendező átírja a forgatókönyvet, miután átvette Danny Boyle-tól a rendezői széket. Mi a teendő akkor, amikor egy filmszerep olyan különleges képességeket követel meg, amivel nem rendelkezik a színész?

Az új Bond-filmet Shatterhand munkacímmel többszörös halasztás után a jövő hónapban kezdik forgatni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk