A Django elszabadul sztárja az új Robin Hoodot forgatja Magyarországon, de a Ferihegyről posztolt videójában még a jelenlegi filmjét promózza egy kicsit a maga vicces módján.

A tavalyi sztárdömping (Tom Hanks, Harrison Ford, Ryan Gosling, Jared Leto, hogy csak a legnagyobbakat említsük) után idén is folytatódik a Magyarországon forgató nagy színészek trendje: még csak január közepe van, de már lefotózták Jennifer Lawrence-t a fővárosban, most pedig egy újabb Oscar-díjas érkezett Budapestre.

20170113Jamie

A Ray című filmben Ray Charles megformálásáért akadémiai díjban részesült, majd a Collateral – A halál záloga, a Miami Vice vagy a Django elszabadul című mozikban is főszereplő Jamie Foxx a 2018-ban bemutatandó Robin Hoodot forgatja nálunk, amelyben a címszereplő hű csatlósát, Little Johnt alakítja majd.

De amíg új filmjét forgatja, addig megjelent egy másik alkotása Amerikában. A Sleepless című film Foxx Instagramja szerint a “fekete Taken”, az akciófilmben Michelle Monaghan, Gabrielle Union és a rapper T.I. is feltűnik.

Ezt a filmjét népszerűsíti egy kicsit a maga humorával ebben a videóban:

Jamie Foxx Budapesten Wc
Jamie Foxx Budapesten Járt, És Egy Mosdóból Népszerűsíti Új Filmjét / Fotó: Jamie Foxx Hivatalos Instagram-Oldala

A Robin Hoodban egyébként olyanok szerepelnek még, mint a címszereplőt játszó, a Kingsmanben feltűnt Taron Egerton, a nottinghami sheriffet alakító Ben Mendelsohn (őt legutóbb a Zsivány Egyes főgonoszaként láthattuk), a zseniális A sebész (The Knick) című sorozat egyik női főszereplője, Eve Hewson vagy A szürke ötven árnyalata és annak folytatásainak Christian Grey-e, Jamie Dornan.

Frissítés: A videót azóta törölték minden közösségi médiás felületen.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet