Járai Máté felvállalta, hogy biszexuális.

Járai Máté az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége volt, ahol őszintén beszélt szexuális tapasztalatairól. Mi is írtunk róla, hogy az adás előzeteséből kiderült, a színész első szexuális élményét férfival élte át. A Blikk szerint Járai Máté a műsorban nyíltan kimondta, biszexuálisnak vallja magát. 

Járai Máté nyílt házasságban él Járai Kírával, elmondása szerint feleségét egyáltalán nem zavarja a férfiakhoz való vonzalma, sőt, ő is szívesen beszáll az édes hármasba. Korábban társkereső oldalakra is regisztrálva voltak párként és külön-külön is. 

Olyan párokat kerestünk, akik csatlakoznak más párokhoz. Kíra nem keresett nőt, engem nagyon izgatott ebben az egészben az a fajta felfedezés, ami szexuálisan érdekes lehet, mennyire vagyok nyitott dolgokra. Kiderült, hogy igen, sokkal szélesebb vagy színesebb körben vagyok nyitott, mint ahogy ezt mások teszik.

A színész elmondta, nem szeret igazán hálószobatitkokról beszélni, de úgy érzi, amíg nem elfogadott hazánkban a meleg kapcsolat, ismert emberként kötelessége kiállni a nyilvánosság elé az ilyen témákban. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet