Külön filmet kap Jared Leto Jokere, sőt egy Joker-Harley kollab is érkezhet

Elkezdődtek az előkészületek egy különálló Joker-filmez, amiben Jared Leto játssza majd a címszerepet – tudta meg a Deadline.

Jared Leto korábban a Suicide Squad című DC-s szupergonoszokat egyesítő filmben alakította az őrült bohóc-gengszterfőnököt. Ezt a karaktert fogja jobban bemutatni az új mozi. Jared Leto vezető producerként is beszáll a produkcióba melynek egyelőre nincs rendezője és forgatókönyvírója, mivel még nagyon az elején tartanak a munkálatok.

Jared Leto Classic Joker By Vessling Dahd0ZjA Warner eközben egy másik Joker-filmet is készít, annak Todd Phillips, a Másnaposok készítője lesz a rendezője. De ott meg a főszereplő kiléte a kérdéses. A kiadó nagyon serényen bővíti a nagyon megosztó kritikákat kapott Suicide Squad világát, hiszen a Joker-film mellett egy Harley Quinn-szólófilm is érkezik, és egy Joker-Harley produkció is.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A már megjelenési dátummal rendelkező DC-filmek az alábbiak szerint érkeznek a mozikba: Aquaman decemberben, a Shazam! 2019 áprilisában, míg a Wonder Woman 2. jövő novemberben.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból