Javier Bardem és Penelope Cruz éjjeli lámpaként használják az Oscarjukat

Javier Bardem a Conan műsor vendégeként az Oscar-díjak szokatlan felhasználási módszerét osztotta meg, írja a The Hollywood Reporter.

Ha azt gondoltad, minden híresség egy hatalmas nyitott szekrényben tárolja a különböző díjait, tévedtél. Javier Bardem és felesége, Penelope Cruz bevetették kreativitásukat is, hogy új hasznát vegyék a rangos szobroknak.

Nézd meg nálunk a kulisszákat, hogyan készülődnek az Oscar-díj 2019-es átadójára

A gála főpróbáját szombaton tartották, ahol a sztárok még az estélyi, teljes smink és frizura nélkül veszik végig az esti show részleteit. Galériánkból kiderül, hogy ez milyen vidám esemény. A filmakadémia Oscar-szobrait a testület több mint 8 ezer tagjának szavazatai alapján ítélik oda. A győztesek nevét rejtő borítékokat csak a ceremónia alatt, a színpadon nyitják fel.


Javier Bardem 2007-ben zsebelte be a legjobb férfi mellékszereplő díját a Nem vénnek való vidékben nyújtott alakításáért. Penelope Cruz pedig 2009-ben lett a legjobb női mellékszereplő díjának büszke tulajdonosa a Vicky Cristina Barcelonáért.

Javier Bardem & Penélope Cruz Keep Their Oscars Next To Their Bed – CONAN on TBS

CONAN Highlight: The Oscar-winning couple converted their statuettes into bedside lamps. More CONAN @ http://teamcoco.com/video Team Coco is the official You…

Javier Bardem a Conan műsorban árulta el, lámpát készíttettek a díjakból, amik az éjjeliszekrényeiken állnak. Aztán azzal viccelődött, csak azzal tudják emlékeztetni magukat arra, milyen jók, ha a lámpáknál olvasgatnak. És ha vendégeket fogadnak, azokat is a hálószobában fogadják egy közös olvasásra az Oscar-díjak fénye mellett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból