Nézem Film Javier Bardem és Penelope Cruz éjjeli lámpaként használják az...

Javier Bardem és Penelope Cruz éjjeli lámpaként használják az Oscarjukat

Promóció

Javier Bardem a Conan műsor vendégeként az Oscar-díjak szokatlan felhasználási módszerét osztotta meg, írja a The Hollywood Reporter.

Promóció
- Advertisement -

Ha azt gondoltad, minden híresség egy hatalmas nyitott szekrényben tárolja a különböző díjait, tévedtél. Javier Bardem és felesége, Penelope Cruz bevetették kreativitásukat is, hogy új hasznát vegyék a rangos szobroknak.

Nézd meg nálunk a kulisszákat, hogyan készülődnek az Oscar-díj 2019-es átadójára

A gála főpróbáját szombaton tartották, ahol a sztárok még az estélyi, teljes smink és frizura nélkül veszik végig az esti show részleteit. Galériánkból kiderül, hogy ez milyen vidám esemény. A filmakadémia Oscar-szobrait a testület több mint 8 ezer tagjának szavazatai alapján ítélik oda. A győztesek nevét rejtő borítékokat csak a ceremónia alatt, a színpadon nyitják fel.


Javier Bardem 2007-ben zsebelte be a legjobb férfi mellékszereplő díját a Nem vénnek való vidékben nyújtott alakításáért. Penelope Cruz pedig 2009-ben lett a legjobb női mellékszereplő díjának büszke tulajdonosa a Vicky Cristina Barcelonáért.

Javier Bardem & Penélope Cruz Keep Their Oscars Next To Their Bed – CONAN on TBS

CONAN Highlight: The Oscar-winning couple converted their statuettes into bedside lamps. More CONAN @ http://teamcoco.com/video Team Coco is the official YouTube channel of late night host Conan O’Brien, CONAN on TBS & TeamCoco.com.

Javier Bardem a Conan műsorban árulta el, lámpát készíttettek a díjakból, amik az éjjeliszekrényeiken állnak. Aztán azzal viccelődött, csak azzal tudják emlékeztetni magukat arra, milyen jók, ha a lámpáknál olvasgatnak. És ha vendégeket fogadnak, azokat is a hálószobában fogadják egy közös olvasásra az Oscar-díjak fénye mellett.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3