Warning: Undefined property: WP_Error::$slug in /home/contextus/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 44

Oscar-díj

Daniel Day-Lewis utolsó filmje lenne?

Nagy hírverés előzte meg a Fantomszál című Oscar-jelölt, és a jelmezért díjazott is, filmet. Daniel Day-Lewis utolsó filmje, a legjobb 2018-ban készült film és a legjobb 2018-as rendező Paul Thomas Anderson lenne?

Három hatalmas piros pont Ebbing határában

A filmelőzetest látva a következőre számítottam: egy tinédzserlány meggyilkolását követően az anya értelmét és reményét veszti életében és az igazságszolgáltatásban, ezért a rendőrség bürokratikus fogaskereke ellen ágálva felhívja a figyelmet ügyére három óriásplakát segítségével. És mit kaptam ehhez képest?

A Saul fia már a londoni BAFTA-díjátadón is tarolt

A tavalyi év minden magyar számára okot adott arra, hogy büszkék lehessünk nemzetünkre. Ez nem csak az olimpiára, paraolimpiára vonatkozott, hanem arra is, hogy hosszú idő után egy Oscar-díjat is sikerült bezsebelnünk.

Átadták a “magyar” Oscar-díjakat

Nemrég átadták a legrangosabb díjakat, amit kapni lehet a filmes szakmában. Mi, magyarok is szeretnénk Hollywoodot, valamint egy olyan kitüntetést, amivel méltányoljuk a hazai szakembereinket. Ezért a 2. Magyar Filmhét keretén belül átadásra kerültek ezek a magyar Oscar-díjak is.