Az ABC megerősítette, hogy a márciusi Oscar-díjátadónak lesz házigazdája, ahogy a ceremónia visszatér a Dolby Színházba.

Először a botrány, majd a koronavírus miatt rendezték házigazda nélkül az Oscar-gálát

A Televíziós Kritikusok Szövetségének téli virtuális sajtókörútja során az ABC szórakoztatóipari elnöke, Craig Erwich bejelentette, hogy a márciusi ceremónián visszatérnek a hagyományokhoz anélkül, hogy elárulnák, ki lesz a műsorvezető, írja a The Guardian.

Az Oscar-díjátadónak utoljára 2018-ban volt házigazdája, Jimmy Kimmel személyében. A következő évben az esemény házigazda nélkül maradt, miután az újra előkerült homofób viccek és tweetek miatt Kevin Hart lemondott a lehetőségről.

A 2019-es televíziós adás nézőinek száma 26,6 millióról 29,5 millióra nőtt, de a következő években következetesen visszaesett a 2021-es ceremónia, amely történelmi mélypontra, 10,4 millióra esett.

Miután a tavalyi Covid-fertőzöttek ünnepségét a Union Station-en tartották, idén az Oscar-díjátadó visszatér a Dolby Színházba. A Girls Trip és a Pofázunk és végünk producerét, Will Packert nevezték ki az éjszaka ügyvezető producerévé.

A pletykák szerint Tom Holland neve is felmerült

A Pókember: Nincs hazaút rekordot döntő sikerét követően Tom Holland a érdeklődését fejezte ki a házigazda szerepe iránt. “Ha felkérnének, megcsinálnám, és nagyon szórakoztató lenne” – mondta a Hollywood Reporternek. – Nagyon élvezném.

A Hollywood Reporter felfedte, hogy az Akadémia ezután felkereste Hollandot.

A múlt hétvégén a The Power of the Dog és a West Side Story került a csúcsra egy visszafogott, sztármentes Golden Globe-díjátadón, amelyet nem közvetítettek a televízióban, miután a Hollywood Foreign Press Association-t reklámcégek, hírességek és stúdiók bojkottálták. Az Oscar-jelöléseket február 8-án hozzák nyilvánosságra, a ceremóniára március 27-én kerül sor.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet