Jeff Goldblum és Kyle MacLachlan meglepetésszerűen szerepeltek a milánói férfidivathéten, vasárnap mindketten végigvonultak a Prada kifutóján.

Kyle MacLachlan volt az első, Jeff Goldblum az utolsó vonuló Milánóban

Ők voltak azon 10 hollywoodi színész között, akiket az olasz divatóriás meghívott, hogy bemutassák 2022-es őszi-téli férfiruházati kollekcióját, amely a munkahelyi öltözék futurisztikus vízióját kínálja, írja a CNN.

A divathetet beárnyékolta a koronavírus járvány, több márka – köztük az Armani – lemondta a bemutatóját vagy kizárólag digitális bemutatókra tért át az Európában rohamosan növekvő esetszámok miatt. A Prada azonban folytatta bemutatóját a Fondazione Prada komplexumban.

Elsőként a Twin Peaks és a Szex és New York sztárja, Kyle MacLachlan jelent meg, aki hosszú kabátot viselt púderkék nadrággal és inggel, hozzáillő kesztyűvel. Ő később a Twitteren köszönetet mondott a Prada társ-kreatív igazgatójának, Raf Simonsnak, mondván, „megtiszteltetésnek” érezte a show megnyitásának lehetőségét.

A Prada sztárparádéval próbálta emelni a hangulatot

A márka több más jól ismert hollywoodi figurát is meghívott, hogy szerepeljenek a bemutatón. A vasárnapi adásban megjelent hírességek között szerepelt Ashton Sanders, a Holdfény című Oscar-díjas filmből, valamint a Vezércsel sztárja, Thomas Brodie-Sangster.

Jeff Goldblum, aki ismert arról, hogy színes Prada-cuccokat visel, zárta a show-t. A 69 éves férfi teljesen fekete ruhában jelent meg, beleértve a sötét felöltőt moherrel és ujjal.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet