A CNN amerikai hírtelevízió visszavette Jeffrey Toobin kommentátort, akit azért függesztettek fel állásából, mert egy videókonferencián, élő adásban illetlenül önmagát simogatta – jelentette az amerikai sajtó.

Kínos Zoom-baki

A 61 éves Toobintól nyolc hónappal ezelőtt váltak meg, mert a videón tartott konferencián, amelyet fő munkaadója, a The New Yorker című lap szervezett, a szünetben azt hitte, lekapcsolták a kamerákat, senki nem látja, és a nadrágjába nyúlt. Akkor, 2020 októberében a The New Yorkertől elbocsátották, de a CNN-nél csak felfüggesztették. Elsősorban jogi és napi politikai kérdésekkel foglalkozott.

Toobin jogász, publicista és több politikai könyv szerzője is. Csütörtöki visszatérésekor arról beszélt a publikumának, hogy „védhetetlen és rendkívül idióta dolog volt”, amit tett, és bocsánatot kért.

Jeffrey Toobin Cnn
Jeffrey Toobin Visszatér A Képernyőre / Fotó: Cnn

Elmondta, hogy az elmúlt hónapokban „megpróbált jobb ember lenni”, terápiára iratkozott be, és jótékonykodik egy élelmiszerbanknál. A CNN szóvivője bejelentette, hogy Toobin nemsokára ismét rendszeresen jelen lesz a képernyőn.

A republikánusok megrökönyödtek Jeffrey Toobin visszatérésén a CNN-hez

Honlapján a hírtelevízió azt állította: több műsorvezető és vendég is említette, hogy szívesen látná Toobint megint a műsorokban. Az amerikai sajtóban többen is ellenérzésekkel reagáltak Toobin visszatérésére. A konzervatív National Review munkatársa, Pradheep J. Shanker azt írta: „a CNN legalább abban tisztességes, hogy nincsenek újságírói normái”. Meghan McCain, a néhai republikánus szenátor, John McCain lánya, akinek rendszeres műsora van az ABC televízióban, a műsorában ostorozta a republikánusok által nem kedvelt CNN-t

Ez egy moslék. (...) Miért védi a média ezeket az öreg, fehér dinoszauruszokat? A kerek világon nincs olyan nő, akit egy televízió visszavett volna, miután azon kapják, hogy a kollegái szeme láttára önkielégítést végez

– mondta csütörtöki élő műsorában McCain.

'I'm not a cat': lawyer gets stuck on Zoom kitten filter during court case

A lawyer showed up to virtual court in the 394th district of Texas with a kitten filter turned on, the cat moving its lips and eyes, as Rod Ponton said he an...

A koronavírus-járvány számos vicces vagy borzasztóan kínos Zoom-bakit eredményezett. Az egyik legviccesebb talán az a rakétasebességgel virálissá vált videó, amelyben a cicás szűrő tréfálta meg a Zoom-beszélgetésen résztvevő ügyvédet, vagy még bőven a pandémia előtt BBC-apu néven közismertté vált politikai elemző, akinek mozgalmas családi életébe nyertek bepillantást az élő hírműsor nézői.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet