Így reagált Jennifer Aniston, amikor Brad Pitt viccelődött a SAG-gálán

Az amerikai film- és televíziós színészek céhének díjkiosztóját (Screen Actors Guild Awards) vasárnap este tartották, amelyen Jennifer Aniston és Brad Pitt is díjjal távozott.

Mindkettejüket díjazták

Jennifer Aniston és Brad Pitt a 2020-as SAG-gálán / Fotó: Getty Images

Az állítólag barátságban lévő exek, Jennifer Aniston és Brad Pitt is hivatalosak voltak a 2020-as SAG-gálára: Aniston a The Morning Show, Pitt a Volt egyszer egy Hollywood miatt remélt elismerést.

Mialatt Pitt beszédet mondott, nem volt rest humorosnak lenni.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Nehéz volt eljátszani a karaktert”

Aniston és Pitt is díjjal távozott a SAG-gáláról / Fotó: Getty Images

A Volt egyszer egy Hollywood sztárja azon viccelődött a pulpituson állva, hogy nehéz volt eljátszani a karaktert, aki nincs jóban a feleségével.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Legyünk őszinték, ez egy nehéz rész volt: eljátszani a srácot, aki drogozik, leveszi az ingét és nincs jóban a feleségével. Megfeszültem a kihívással. Nagyon[/perfectpullquote]

– mondta beszédében Pitt. A mondat után azonnal Jennifer Anistont pásztázta a kamera, akivel 5 évig, 2000 és 2005 között voltak házasok. A volt feleség nem jött zavarba ettől, csak vigyorgott és tapsolt.

Brad Pitt: Award Acceptance Speech | 26th Annual SAG Awards | TNT

Brad Pitt receives the Actor® for Outstanding Performance by a Male Actor in a Supporting Role for his performance as CLIFF BOOTH in ONCE UPON A TIME IN HOLL…

Pitt nem állt meg itt a humor vonatán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]El akartam hozni anyámat, de nem tehettem, mert bárki, aki mellett állok, azt mondja róla, hogy randizik velem. És ez nagyon kínos lenne[/perfectpullquote]

– viccelődött a színész. Hozzátette, ezzel a díjjal frissítenie kell a Tinder-profilját.

Aniston szintén díjjal távozott a The Morning Show-ban nyújtott alakításáért. Mellettük még díjat kapott Joaquin Phoenix a Jokerért (kritikánkat itt olvashatod), Renée Zellweger a Judyért, Laura Dern a Házassági történetért (kritikánkat itt olvashatod), Robert De Nirót pedig életműdíjjal jutalmazták.

A Volt egyszer egy Hollywood 2019 legjobb filmje a kritikusok szerint

A Volt egyszer egy Hollywood 2019 legjobb filmje a kritikusok szerint Joaquin Phoenix és Renée Zellweger a legjobb főszereplők A kritikusok 25. alkalommal adták át díjaikat. A győztesek között szerepelt Joaquin Phoenix, aki a Joker főszerepéért nyerte el a legjobb színész elismerését. (A kritikánkat itt olvashatod el a Jokerről.)

A legmeglepőbb talán az Élősködők (kritikánkat itt olvashatod) szereplőgárdájának győzelme volt, persze nem azért, mintha nem lett volna abszolút megérdemelt, csak mert nem egy hollywoodi, hanem egy ízig-vérig dél-koreai filmről van szó, ami hat Oscar-díjért is versenyben van.

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból