Így reagált Jennifer Aniston, amikor Brad Pitt viccelődött a SAG-gálán

Az amerikai film- és televíziós színészek céhének díjkiosztóját (Screen Actors Guild Awards) vasárnap este tartották, amelyen Jennifer Aniston és Brad Pitt is díjjal távozott.

Mindkettejüket díjazták

jennier aniston brad pitt sag gála 2020
Jennifer Aniston és Brad Pitt a 2020-as SAG-gálán / Fotó: Getty Images

Az állítólag barátságban lévő exek, Jennifer Aniston és Brad Pitt is hivatalosak voltak a 2020-as SAG-gálára: Aniston a The Morning Show, Pitt a Volt egyszer egy Hollywood miatt remélt elismerést.

Mialatt Pitt beszédet mondott, nem volt rest humorosnak lenni.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Nehéz volt eljátszani a karaktert”

jennifer aniston brad pitt vicc
Aniston és Pitt is díjjal távozott a SAG-gáláról / Fotó: Getty Images

A Volt egyszer egy Hollywood sztárja azon viccelődött a pulpituson állva, hogy nehéz volt eljátszani a karaktert, aki nincs jóban a feleségével.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Legyünk őszinték, ez egy nehéz rész volt: eljátszani a srácot, aki drogozik, leveszi az ingét és nincs jóban a feleségével. Megfeszültem a kihívással. Nagyon[/perfectpullquote]

– mondta beszédében Pitt. A mondat után azonnal Jennifer Anistont pásztázta a kamera, akivel 5 évig, 2000 és 2005 között voltak házasok. A volt feleség nem jött zavarba ettől, csak vigyorgott és tapsolt.

Brad Pitt: Award Acceptance Speech | 26th Annual SAG Awards | TNT

Brad Pitt receives the Actor® for Outstanding Performance by a Male Actor in a Supporting Role for his performance as CLIFF BOOTH in ONCE UPON A TIME IN HOLL…

Pitt nem állt meg itt a humor vonatán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]El akartam hozni anyámat, de nem tehettem, mert bárki, aki mellett állok, azt mondja róla, hogy randizik velem. És ez nagyon kínos lenne[/perfectpullquote]

– viccelődött a színész. Hozzátette, ezzel a díjjal frissítenie kell a Tinder-profilját.

Aniston szintén díjjal távozott a The Morning Show-ban nyújtott alakításáért. Mellettük még díjat kapott Joaquin Phoenix a Jokerért (kritikánkat itt olvashatod), Renée Zellweger a Judyért, Laura Dern a Házassági történetért (kritikánkat itt olvashatod), Robert De Nirót pedig életműdíjjal jutalmazták.

A Volt egyszer egy Hollywood 2019 legjobb filmje a kritikusok szerint

A Volt egyszer egy Hollywood 2019 legjobb filmje a kritikusok szerint Joaquin Phoenix és Renée Zellweger a legjobb főszereplők A kritikusok 25. alkalommal adták át díjaikat. A győztesek között szerepelt Joaquin Phoenix, aki a Joker főszerepéért nyerte el a legjobb színész elismerését. (A kritikánkat itt olvashatod el a Jokerről.)

A legmeglepőbb talán az Élősködők (kritikánkat itt olvashatod) szereplőgárdájának győzelme volt, persze nem azért, mintha nem lett volna abszolút megérdemelt, csak mert nem egy hollywoodi, hanem egy ízig-vérig dél-koreai filmről van szó, ami hat Oscar-díjért is versenyben van.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból