Jennifer Lawrence megsérült új filmje, a Don't Look Now című politikai szatíra forgatásán Bostonban.

Jennifer Lawrence már jobban van

A Boston Globe beszámolója szerint Jennifer Lawrence pénteken, egy különleges effekt felvételén sérült meg. A jelenethez egy szemetest dobtak ki az ablakon, és ennek üvegszilánkjai repültek szét. Az egyik szilánk vérző sebet ejtett Lawrence szemhéján, amit a kiérkező mentők láttak el. A Netflix-produkció forgatását egy napra felfüggesztették. A Deadline hírportál értesülése szerint a színésznő már jobban van.

Jennifer Lawrence Megserult Dont Look Now
Jennifer Lawrence Oscar-Díjas Színésznő A Don't Look Now Című, Új Filmjének Forgatásán / Fotó: David L. Ryan / Getty Images

A Don’t Look Now című filmet Adam McKay (A nagy dobás, Vice) írta és rendezi, a szereplők között van Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans és Meryl Streep is.

A járvány közbeszólt a Don't Look Now forgatásának is

A film két csillagászról szól, akik a médián keresztül akarják figyelmeztetni az emberiséget arra, hogy egy közelgő aszteroida elpusztíthatja a Földet. A filmet a Netflix karolta fel egy éve, a forgatás Boston környékén zajlik, de egy időre le kellett állniuk a munkákkal a koronavírus-járvány miatt.

Kapcsolódó cikk

A 30 éves Lawrence 2013-ban a Napos oldal című filmben nyújtott játékáért kapott Oscar-díjat, és szinte minden évben az egyik legjobban kereső színésznők listáján szerepel.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet