Jennifer Lawrence szemébe üvegszilánk repült a Don’t Look Now forgatásán

Jennifer Lawrence megsérült új filmje, a Don't Look Now című politikai szatíra forgatásán Bostonban.

Jennifer Lawrence már jobban van

A Boston Globe beszámolója szerint Jennifer Lawrence pénteken, egy különleges effekt felvételén sérült meg. A jelenethez egy szemetest dobtak ki az ablakon, és ennek üvegszilánkjai repültek szét. Az egyik szilánk vérző sebet ejtett Lawrence szemhéján, amit a kiérkező mentők láttak el. A Netflix-produkció forgatását egy napra felfüggesztették. A Deadline hírportál értesülése szerint a színésznő már jobban van.

jennifer lawrence megserult dont look now
Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő a Don't look now című, új filmjének forgatásán / Fotó: David L. Ryan / Getty Images

A Don’t Look Now című filmet Adam McKay (A nagy dobás, Vice) írta és rendezi, a szereplők között van Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans és Meryl Streep is.

A járvány közbeszólt a Don't Look Now forgatásának is

A film két csillagászról szól, akik a médián keresztül akarják figyelmeztetni az emberiséget arra, hogy egy közelgő aszteroida elpusztíthatja a Földet. A filmet a Netflix karolta fel egy éve, a forgatás Boston környékén zajlik, de egy időre le kellett állniuk a munkákkal a koronavírus-járvány miatt.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A 30 éves Lawrence 2013-ban a Napos oldal című filmben nyújtott játékáért kapott Oscar-díjat, és szinte minden évben az egyik legjobban kereső színésznők listáján szerepel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból