Iggy Pop, RZA és Tom Waits is benne lesz Jim Jarmusch zombis filmjében

Jim Jarmusch zombis filmje, a The Dead Don’t Die (A halott nem hal meg) már így is nagy neveket számlál, most megerősítették, hogy néhány zenész is megjelenik majd a filmben.

Várhatóan június közepén érkezik Jim Jarmusch következő filmje, a The Dead Don’t Die. Már korábban bejelentették, a zombis filmben szerepelni fog Adam Driver, Tilda SwintonChloë SevignySelena Gomez, Steve Buscemi, Danny Glover és Caleb Landry Jones  is.

Korunk egyik legnagyobb legendája, Iggy Pop koncertet ad Budapesten, ismét

James Newell Osterberg Jr., azaz Iggy Pop dobosként kezdte karrierjét különféle gimis bandákban, majd 1968-ban alakult meg a punk egyik alappilléreként számon tartott Stooges, amely a hatvanas évek végén és a hetvenes évek elején három kultikus lemezt ( The Stooges, Fun House, Raw Power) jelentetett meg.


Most megerősítették, Iggy Pop, RZA és Tom Waits is csatlakozik a stábhoz, írja a Dazeddigital.

Nem ez az első alkalom, hogy Jarmusch együtt dolgozik a zenészekkel. Iggy Pop a rendező Halott emberében vállalt egy kisebb szerepet 1995-ben.

A Törvénytől sújtvában Tom Waits is szerepelt, RZA pedig a Szellemkutyában játszott. A Kávé és cigarettában is láthattunk jeleneteket mindhárom zenésszel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból