Egy ismeretlen adománygyűjtést indított Amber Heard javára, hogy így segítsenek neki kifizetni a kártérítést. Kiderült, átverés az egész.

Amber Heard elvesztette a pert volt férje Johnny Depp ellen, aki rágalmazással vádolta, amiért Heard véleménycikkben állította, hogy Depp bántalmazta.

Az esküdtek Deppnek adtak igazat, és a színésznőnek összesen valamivel több mint 8 millió dollárt (majdnem 3 milliárd forintot) kell fizetnie. Heard ügyvédje egy interjúban állította, hogy a színésznő nem tudja kifizetni a kártérítést.  

Ezután nem sokkal egy ismeretlen, Kimberly Moore nevű személy adománygyűjtést indított a GoFundMe oldalon, és az volt a cél, hogy egymillió dollárral szálljanak be Heard költségeibe. A kampány leírásban azt írta, hisz Amber Heardnek, és szomorúnak nevezte az ítéletet. 

Az adománygyűjtő azt állította, kapcsolatba lépett Heard jogi csapatával, és a színésznő biztosan hozzáférhet majd a pénzhez. A GoFundMe végül kiszűrte, hogy az oldal hamis, és leszedte az adománygyűjtő kampányt, mielőtt jelentős összeg gyűlt volna össze.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet