Követem Sztárok Johnny Depp előző partnerei cáfolják a vádakat, miszerint a...

Johnny Depp előző partnerei cáfolják a vádakat, miszerint a színész erőszakos lenne

Promóció

Winona Ryder és Vanessa Paradis, Johnny Depp előző partnerei cáfolják a színész legutóbbi feleségének, Amber Heard vádjait. Elmondásuk szerint Deppet régóta és nagyon közelről ismerik, mégsem tanúsított feléjük abúzív vagy erőszakos viselkedést. 

Évekig tartó vádaskodás

Promóció
- Advertisement -

Johnny Depp és Amber Heard házassága három évvel ezelőtt, 2017-ben ért véget, nem túl szép kimenetellel. A színész azzal vádolta meg feleségét, hogy bántalmazta őt. Ugyan a nő cáfolja, mindezt hangfelvétel is bizonyítja. Heard 2016 májusában állt bíróság elé a Depp elleni vádakkal, miszerint a 18 évig tartó, toxikus hangulattól fülledt házasságuk során a férfi többször is megverte őt. Depp azóta is állítja, hogy rágalomról van szó, aminek semmi valóságalapja nincs. A konfliktus folytán azonban jelentősen csökkent a filmvilágbeli befolyása, az új Karib-tenger kalózai-epizódban sem alakíthatta már Jack Sparrow karakterét. 

Johnny Depp mellett állnak előző partnerei / Fotó: Getty Images

A zűrös kapcsolat kérdéseibe 2018 áprilisában aztán a The Sun is beszállt. A magazin egy cikkének címében (Kiborult a bili – Hogy lehet J.K. Rowling őszintén boldog, hogy a feleségverő Johnny Depp játszik az új Legendás állatok-filmben) titulálta párját abúzálónak a színészt, kétségbe vonva színészi adottságait. 

Az előző partnerek nem értik 

Több éves vádaskodás után végül megszólaltak Johnny Depp előző partnerei is. “25 éve ismerem Johnnyt. 14 évig voltunk együtt, felneveltünk két gyermeket. Az évek alatt Johnnyt egy kedves, figyelmes, nagylelkű és egyáltalán nem agresszív embernek, valamint apának ismertem meg. Soha nem volt erőszakos vagy bántalmazó velem” – mondja Vanessa Paradis, a színész hajdani felesége. Winona Ryder is felszólalt az ügyet illetően, aki a ’90-es években járt együtt a színésszel:

Nem tudom ésszel felfogni Heard vádaskodását. Ő (Johnny) soha, soha nem volt erőszakos velem. Soha, soha nem bántalmazott.

A nyilatkozatokra Heard közvetítője azt felelte, örülnek, hogy a két hölgynek nem voltak hasonló tapasztalatai a színésszel, de ez nem határozza meg azt, hogy történhet-e hasonló Hearddel vagy sem, írja a Variety. 

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3