Egy hatalmas drogbirodalom főnöke és barátnője milliókat költöttek dizájnerruhákra és „kozmetikai sebészetre”, mielőtt a rendőrök leállították őket.

A 34 éves Jonathan Walsh és 32 éves barátnője, Jodie Bowie hatalmas kábítószer-csempészetet folytattak, írja a DailyStar.

Kannabisszal és amfetaminnal kereskedtek, az így összegyűjtött vagyonukból több mint 350 millió forintot költöttek fényűző életmódjukra. Jonathan, a drogbirodalom vezetője rengeteget költhetett barátnője kozmetikai beavatkozásaira, és a rendőrök egy házkutatást követően körülbelül 100 000 font (több mint 47 millió forint) értékű dizájnerruhát és körülbelül 10 000 font (több mint 4,7 millió forint) készpénzt is találtak a házaspár otthonában. A tárgyakat aukción fogják elárverezni.

Walsh sohasem tartott drogokat az otthonában, helyette futárrendszert épített ki, így ő el tudott határolódni a kábítószerektől, míg mások végezték el a piszkos munkát helyette.

Walsh bűnösnek vallotta magát kábítószer-szállítási összeesküvésben és pénzmosásban, később pedig bűnösnek találták lőfegyver birtoklására irányuló összeesküvésben, lőszer birtoklására és robbanószerkezet birtoklására irányuló összeesküvésben. Bowie 21 hónap börtönbüntetést kapott, két évre felfüggesztve, három hónapos kijárási tilalmat 19 óra és 5 óra 30 óra között, 140 óra fizetetlen munkát és tíz nap rehabilitációs tevékenységet.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet