Egy új fürdőszoba kialakításakor vagy a meglévő felújításakor megtörténhet a régi kád cseréje. Vagy az is elképzelhető, hogy az addigi zuhanyzó helyett kerül beépítésre a kád. Ha eljutottunk odáig, hogy eldöntöttük, melyik lesz a megfelelő darab, jön még egy másik fontos feladat.
Mivel egy kád kiválasztása és beépítése nagyon sok részletből és alkatrészből áll, ezért alaposan át kell gondolni, hogy melyek azok a kiegészítő elemek, amelyek mindenképpen szükségesek és melyek azok, amelyek jól jöhetnek és kényelmi szempontokat szolgálnak.

Elemek, amelyeket jobb nem kihagyni

Régen megelégedtek az emberek azzal, ha volt egy dézsaszerűség, amelyben meg tudtak fürödni. Azóta szerencsére a tisztálkodási szokások sokat változtak, és a napjainkban használatos kádak kiegészültek mindenféle hasznos funkcióval.
Nagyon lényeges, hogy a kádhoz esztétikailag és technológiailag is illő szanitereket válasszunk. A Fürdőszoba-Szaniter Shopban szaniterek széles választékával találkozhatsz. De ezenkívül mindent megtalálhatsz, amelyre szükséged van egy fürdőszoba, azon belül egy kád kialakításakor.
Ebben a webáruházban találhatsz külön elemként fürdőkádvázat, önállóan vagy előlapszettel, le- és túlfolyó berendezéseket, valamint kádlábakat. Mindezeket többféle változatban.

Fontos kiegészítői a kádaknak a különféle fogantyúk. Attól függően, hogy milyen alakú a kádunk, és milyen a család összetétele, kik fogják használni, különböző helyekre tervezhetjük a fogantyúkat. Időseknek, mozgásukban korlátozottaknak különösen jól fognak jönni a kád oldalán található hosszabb kapaszkodók.

Tegyük kényelmesebbé a fürdőzésünket!

Ma már számtalan olyan árucikket vásárolhatunk, amellyel még komfortosabbá és egyúttal hasznossá tehetjük a fürdéseinket. Ilyenek a különféle polcok és kádtálcák. Van olyan polc, amelyhez kapaszkodó is társul.
Még az újdonságok kategóriájába tartoznak a legváltozatosabb kialakítású és anyagú fejpárnák. A néhány centis vastagságtól kezdve az egészen nagy méretekig mindenféle megtalálható a Fürdőszoba-Szaniter Shopban, még zselés változat is. Színben, a kádakhoz igazodva a legtöbb fehér, fekete, szürke színű. A fejpárnák segítik a könnyebb ellazulást és lehetővé teszik, hogy ne a kád peremén kelljen hátradőlni, hanem lejjebb is fekhetünk a habokban.

Különleges fényterápia a fürdőszobában

Egyre több kutatás szól arról, hogy a színek és a fények mily módon befolyásolják viselkedésünket és hangulatunkat. Sok helyen a fürdőszobának nincs is ablaka, hogy természetes fénnyel tudjunk töltődni, így egy színterápiás megoldás nagyszerű környezeti kiegészítője lehet az amúgy is nyugtató hatású fürdőzésnek.
A Fürdőszoba-Szaniter Shop M-Acryl kádjaihoz egy különleges fénytechnológia építhető, melyet kedved és hangulatod szerint szabályozhatsz. A harmonikusan egymásba úszó színek segítségével egy rendkívüli fényjátéknak lehetsz a részese a fürdés alkalmával.
Nézz szét a Fürdőszoba-Szaniter Shopban, mivel még számos kiegészítőt forgalmaznak, pl. a különleges kádparavánokat!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!