Érdekes és fontos kiegészítők a kádakhoz

Egy új fürdőszoba kialakításakor vagy a meglévő felújításakor megtörténhet a régi kád cseréje. Vagy az is elképzelhető, hogy az addigi zuhanyzó helyett kerül beépítésre a kád. Ha eljutottunk odáig, hogy eldöntöttük, melyik lesz a megfelelő darab, jön még egy másik fontos feladat.
Mivel egy kád kiválasztása és beépítése nagyon sok részletből és alkatrészből áll, ezért alaposan át kell gondolni, hogy melyek azok a kiegészítő elemek, amelyek mindenképpen szükségesek és melyek azok, amelyek jól jöhetnek és kényelmi szempontokat szolgálnak.

Elemek, amelyeket jobb nem kihagyni

Régen megelégedtek az emberek azzal, ha volt egy dézsaszerűség, amelyben meg tudtak fürödni. Azóta szerencsére a tisztálkodási szokások sokat változtak, és a napjainkban használatos kádak kiegészültek mindenféle hasznos funkcióval.
Nagyon lényeges, hogy a kádhoz esztétikailag és technológiailag is illő szanitereket válasszunk. A Fürdőszoba-Szaniter Shopban szaniterek széles választékával találkozhatsz. De ezenkívül mindent megtalálhatsz, amelyre szükséged van egy fürdőszoba, azon belül egy kád kialakításakor.
Ebben a webáruházban találhatsz külön elemként fürdőkádvázat, önállóan vagy előlapszettel, le- és túlfolyó berendezéseket, valamint kádlábakat. Mindezeket többféle változatban.

Fontos kiegészítői a kádaknak a különféle fogantyúk. Attól függően, hogy milyen alakú a kádunk, és milyen a család összetétele, kik fogják használni, különböző helyekre tervezhetjük a fogantyúkat. Időseknek, mozgásukban korlátozottaknak különösen jól fognak jönni a kád oldalán található hosszabb kapaszkodók.

Tegyük kényelmesebbé a fürdőzésünket!

Ma már számtalan olyan árucikket vásárolhatunk, amellyel még komfortosabbá és egyúttal hasznossá tehetjük a fürdéseinket. Ilyenek a különféle polcok és kádtálcák. Van olyan polc, amelyhez kapaszkodó is társul.
Még az újdonságok kategóriájába tartoznak a legváltozatosabb kialakítású és anyagú fejpárnák. A néhány centis vastagságtól kezdve az egészen nagy méretekig mindenféle megtalálható a Fürdőszoba-Szaniter Shopban, még zselés változat is. Színben, a kádakhoz igazodva a legtöbb fehér, fekete, szürke színű. A fejpárnák segítik a könnyebb ellazulást és lehetővé teszik, hogy ne a kád peremén kelljen hátradőlni, hanem lejjebb is fekhetünk a habokban.

Különleges fényterápia a fürdőszobában

Egyre több kutatás szól arról, hogy a színek és a fények mily módon befolyásolják viselkedésünket és hangulatunkat. Sok helyen a fürdőszobának nincs is ablaka, hogy természetes fénnyel tudjunk töltődni, így egy színterápiás megoldás nagyszerű környezeti kiegészítője lehet az amúgy is nyugtató hatású fürdőzésnek.
A Fürdőszoba-Szaniter Shop M-Acryl kádjaihoz egy különleges fénytechnológia építhető, melyet kedved és hangulatod szerint szabályozhatsz. A harmonikusan egymásba úszó színek segítségével egy rendkívüli fényjátéknak lehetsz a részese a fürdés alkalmával.
Nézz szét a Fürdőszoba-Szaniter Shopban, mivel még számos kiegészítőt forgalmaznak, pl. a különleges kádparavánokat!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

https-__flexibill.hu_ - 2021 november - Cikk1

Előre fizetünk – Mindent a digitális faktoringról

A mai rohanó és digitális világban az idő még inkább pénz, és egy banki szolgáltatás, ami nem intézhető mobilról egy app segítségével, kőkorszakinak tűnik, és nem képes megszólítani a feltörekvő generációkat.

Nincs több cikk