A Nicsak, ki vagyok? középdöntőjében Kajdi Csaba és Till Attila is tett azért, hogy egy fokkal érdekesebb legyen a műsor.

Maradt a stúdióban Kajdi Csaba végül

Ma este visszatér az 5 legrejtélyesebb maszkos híresség a Rejtélyek Színpadára a Nicsak, ki vagyok? középdöntőjében. Mint az előzetesből kiderül, Kajdi Csaba úgy megsértődött Till Attila kijelentésén, hogy ki akart vonulni a stúdióból.

Kajdi Csaba Till Attila Nicsak Ki Vagyok
A Nicsak, Ki Vagyok? Műsorában Kajdi Csaba Megsértődött Till Attila Beszólásán / Fotó: Tv2

„Én egy nevet mondok…” – vágott bele Kajdi Csaba a tippelésbe, mire Till Attila félbeszakította: „Ez ilyenkor tök hülyeség. Ha Cyla így kezdi, akkor az sült hülyeség mindig”.

Erre Kajdi felállt, összegombolta a zakóját és bejelentette: „Na, én azt hiszem, hazamentem, ha már maga a műsorvezető is szid.”

Így zajlott a Nicsak, ki vagyok? középdöntője: ketten lepleződtek le

Legelőször a Discogömb lépett színpadra, a sztárcsapatoknál pedig újra felmerült Majka neve, írja Blikk a beszámolójában. Sőt az is kiderült, hogy, mivel Tillával szerepelt már egy műsorban, ezért Kasza Tibire is gyanakodtak a csapatok.

Másodikként pedig a Tigris következett. Fresh Andi nevét dobta be Mádai Vivien, azonban felmerült még a csapatoknál Lola, Tóth Andi és Baby Gabi neve is. A segítség ezesetben Kajdi Csabához kapcsolódott, az emlék azonban nem sokat segített, a modellügynök nem jutott dűlőre a sztár kilétével kapcsolatban.

Ezután a Méhecske érkezett a Spice Girls slágerével. A kisfilmjében elárulta, hogy szexi képet is készültek róla, ezért a sztárcsapatok bedobták Metzker Vikit, de Mádai Vivien úgy gondolta, Yvonne Dederick lehet a mécseke. A segítség ezennel Király Viktorhoz kötődött, aki egyből Karsai Zitára tippelt, majd csapattársai is egyetértettek vele. Kajdi csapata pedig Majoros Hajnit választotta végső tippnek.

A Varjú a Tankcsapda dalával csinált hangulatot, de előtte kisfilmjében elhangzott az is, hogy kissé teátrális és színjátszókörbe is járt. Az előző adásban mindkét csapat Kamarás Ivánra tippelt, és a mostaniban is tartották álláspontjukat.

A Baba végezetél elbűvölte a csapatokat, de még Tillát is. Király Viktor a hang alapján Péter Szabó Szilviára és Wolf Katira gondolt. Az adás utolsó tippje pedig Király Viktorhoz kötődött: a Baba részt vett Király Linda koncertjén, ahol testvére, Viktor is jelen volt.

 A végső tippek alapján az egyes csapat Kajdi Csabáék Veres Mónikát szavazták meg, Ábel Anitáék pedig Péter Szabó Szilviánál maradtak.

Király Viktor hozott pontot

Az első kör végén kiderült, hogy biztosan döntőbe jutott a Baba, a Méhecske pedig lelepleződött. A maszk alól Karsai Zita bújt elő, így Király Viktor tippje hozott pontot.

A második körben a Varjú kezdte a sort. A videójából kiderült, hogy vidéken született és és mindenki azt gondolja róla, hogy beképzelt. Utazni is szeret, sőt több nyelven is beszél. A csapatok mindeddig biztosak voltak Kamarás Ivánban, azonban most Vastag Csaba neve is felvetődött.

Végső döntés során Ábel Anita ragaszkodott továbbra is Kamarás Ivánhoz, a másik csapat azonban Vastag Csabát tippelte.

Nádfedeles kulipintyó

A tigris körében is több új információ kiderült, például az is, hogy szeret sminkelni, de a divat is közel áll hozzá. Tavasszal született, szeret porszívózni és a kertben tevékenykedni. A sztárcsapatok végül Fresh Andit és Miss Bee-t tippelték.

A műsort a Discogömb zárta, akiről kiderült: izmos és igencsak szereti a lányokat. Ezerrel pörög és szereti az autókat, és szereti a kamera is. A produkcióját, a Nádfedeles kulipintyót pedig nem másnak, mint édesanyjának küldi.

Mindkét sztárcsapat végül Baronits Gábor színészre (Jóban rosszban) gondolt.

A Discogömb is felfedte magát

A döntőbe pedig a Tigris és a Varjú jutott tovább, a Discogömbnek pedig fel kellett fednie magát.

A maszk pedig nem mást rejtette, mint az Exatlonból és a Ninja Warriorból is ismert Kempf Zozo.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.