A kanapéágyak irányának meghatározása

Egyértelműnek tűnik, pedig alapjában véve nagyon is elgondolkodtató kérdés, mikor rá van írva valamelyik kanapéágyra, hogy jobbos vagy balos. Akkor ez mit is jelent? Igazából mindegy is, abban az esetben, ha az oldaltámla leszedhető, változtatható és átrakható a másik irányba.
De vannak olyan esetek is, amikor stabil a szerkezet, és ilyenkor bizony tudnunk kell jó előre, hogy jobbos vagy balos kanapéra lesz-e szükségünk.

Mit jelent a jobbos vagy a balos kifejezés?

Legegyszerűbben úgy határozhatjuk meg az irányokat, hogy ha szemben állunk egy kanapéággyal, és jobb oldalon találjuk a támláját, akkor jobbosnak nevezzük, ha bal oldalon, akkor balosnak.
Sarokkanapék esetében már sokrétű a kérdés, mivel van, aki a rövidebb támlához igazítja, de van, aki a kanapé kinyithatóságával határozza meg az irányt. Kiküszöbölhetjük ezt a kérdéskört egy U-alakú kanapéval, amely két sarokrésszel rendelkezik, így se nem jobbos, se nem balos.

Összességében elmondható, hogy az a fontos, hogy amikor eldöntjük a vásárlás tényét, mi magunk tisztában legyünk vele, hogy milyen irányú kanapéágyra van szükségünk. A Nonstop Bútor sarokkanapéi és sarokülői különféle változatokban kaphatóak, Ön is biztosan megtalálja a számára megfelelőt!

Mire figyeljünk sarokkanapé vásárlásakor?

Az első és legfontosabb dolog, hogy mindig mindent alaposan mérjünk le. Ne a bútor hazavitelekor szembesüljünk vele, hogy egy-két centiméteren múlik, hogy elfér-e az ágyunk a kiszemelt helyén. Olyankor már csak az segít, ha felforgatjuk a szoba berendezését, és egy teljesen új kialakítást kell létrehoznunk. Ezt ugye senki sem szeretné?
A második legfontosabb szempont, hogy kitaláljuk az irányvonalat, jobbos vagy balos sarokkanapénk legyen? Ez azért is fontos, mert vannak olyan kanapéágyak, amelyeknek az oldaltámlája nem mobilizálható, így ha eltévesztettük az irányt, akkor a bútort nem tudjuk már szétszedni. Ilyen esetben az oldaltámla funkcionálhat valamilyen térelválasztóként az adott helyiségben.
Sok kanapéágy multifunkcionális, azaz változtatható az iránya, lehetőleg ilyen típust keressünk, ha nem vagyunk biztosak még a dolgunkban!

Vásárlás utáni teendők

Amíg nem döntöttük el, hogy melyik legyen a végleges változat, amelyet meg szeretnénk venni, addig csak az ágy és a vásárlás részleteivel foglalkozunk. Amikor kifizettük, akkor jövünk rá, hogy hoppá, hogy is fogjuk hazavinni, és ki szereli össze nekünk?
Ha Ön is hasonló helyzetben szokott lenni, és nincs igazán fizikai segítsége, amellyel mindez megoldható lenne, akkor sincs probléma! A Nonstop Bútor webáruház mindenről gondoskodik, és az Önnel való kapcsolatuk a vásárlást követően sem szakad meg!
Ha Ön igényli, hogy a cég hazaszállítsa a bútorait, akkor ez is megoldható, sőt! A Nonstop Bútor webáruház munkatársai az Ön kérésének megfelelően össze is szerelik a bútorát a végleges helyén. Kérjen információt a részletekről a cég weboldalán!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

https-__flexibill.hu_ - 2021 november - Cikk1

Előre fizetünk – Mindent a digitális faktoringról

A mai rohanó és digitális világban az idő még inkább pénz, és egy banki szolgáltatás, ami nem intézhető mobilról egy app segítségével, kőkorszakinak tűnik, és nem képes megszólítani a feltörekvő generációkat.

Nincs több cikk