Egyértelműnek tűnik, pedig alapjában véve nagyon is elgondolkodtató kérdés, mikor rá van írva valamelyik kanapéágyra, hogy jobbos vagy balos. Akkor ez mit is jelent? Igazából mindegy is, abban az esetben, ha az oldaltámla leszedhető, változtatható és átrakható a másik irányba.
De vannak olyan esetek is, amikor stabil a szerkezet, és ilyenkor bizony tudnunk kell jó előre, hogy jobbos vagy balos kanapéra lesz-e szükségünk.

Mit jelent a jobbos vagy a balos kifejezés?

Legegyszerűbben úgy határozhatjuk meg az irányokat, hogy ha szemben állunk egy kanapéággyal, és jobb oldalon találjuk a támláját, akkor jobbosnak nevezzük, ha bal oldalon, akkor balosnak.
Sarokkanapék esetében már sokrétű a kérdés, mivel van, aki a rövidebb támlához igazítja, de van, aki a kanapé kinyithatóságával határozza meg az irányt. Kiküszöbölhetjük ezt a kérdéskört egy U-alakú kanapéval, amely két sarokrésszel rendelkezik, így se nem jobbos, se nem balos.

Összességében elmondható, hogy az a fontos, hogy amikor eldöntjük a vásárlás tényét, mi magunk tisztában legyünk vele, hogy milyen irányú kanapéágyra van szükségünk. A Nonstop Bútor sarokkanapéi és sarokülői különféle változatokban kaphatóak, Ön is biztosan megtalálja a számára megfelelőt!

Mire figyeljünk sarokkanapé vásárlásakor?

Az első és legfontosabb dolog, hogy mindig mindent alaposan mérjünk le. Ne a bútor hazavitelekor szembesüljünk vele, hogy egy-két centiméteren múlik, hogy elfér-e az ágyunk a kiszemelt helyén. Olyankor már csak az segít, ha felforgatjuk a szoba berendezését, és egy teljesen új kialakítást kell létrehoznunk. Ezt ugye senki sem szeretné?
A második legfontosabb szempont, hogy kitaláljuk az irányvonalat, jobbos vagy balos sarokkanapénk legyen? Ez azért is fontos, mert vannak olyan kanapéágyak, amelyeknek az oldaltámlája nem mobilizálható, így ha eltévesztettük az irányt, akkor a bútort nem tudjuk már szétszedni. Ilyen esetben az oldaltámla funkcionálhat valamilyen térelválasztóként az adott helyiségben.
Sok kanapéágy multifunkcionális, azaz változtatható az iránya, lehetőleg ilyen típust keressünk, ha nem vagyunk biztosak még a dolgunkban!

Vásárlás utáni teendők

Amíg nem döntöttük el, hogy melyik legyen a végleges változat, amelyet meg szeretnénk venni, addig csak az ágy és a vásárlás részleteivel foglalkozunk. Amikor kifizettük, akkor jövünk rá, hogy hoppá, hogy is fogjuk hazavinni, és ki szereli össze nekünk?
Ha Ön is hasonló helyzetben szokott lenni, és nincs igazán fizikai segítsége, amellyel mindez megoldható lenne, akkor sincs probléma! A Nonstop Bútor webáruház mindenről gondoskodik, és az Önnel való kapcsolatuk a vásárlást követően sem szakad meg!
Ha Ön igényli, hogy a cég hazaszállítsa a bútorait, akkor ez is megoldható, sőt! A Nonstop Bútor webáruház munkatársai az Ön kérésének megfelelően össze is szerelik a bútorát a végleges helyén. Kérjen információt a részletekről a cég weboldalán!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

cebdon.com - 2023 szeptember - LinkMarketing - 1

Barát vagy ellenség?

A sajtóban és a köznyelvben hosszú ideje folyik a vita a kender egészségügyi felhasználásáról.

https-egerallas.hu - 2023 szeptember - Cikk1

Fontos szempontok az álláskereséshez

Abban az esetben, ha szeretnénk már az első héten elkerülni a nehézségeket az új munkahelyünkön, akkor tanácsos már az álláskeresést is egy bizonyos szempontrendszer alapján véghez vinni.

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.

calderaspas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.

Milyen előnyei vannak a hidromasszázsnak?

A hidromasszázsnak számos előnye van, amely hasznos az egészség szempontjából. Cikkünkben összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat, továbbá arra is kitérünk, hogy milyen jakuzzit érdemes választani a megfelelő élmény elérése érdekében.