Kanye West alkoholizmusáról vallott, amit a hit segítségével győzött le

Kanye West alkoholizmusáról beszélt az Awaken 2020 nevű evangélikus rendezvényen.

Az alkohollal küzdött Kanye

kanye west alkoholizmus
Kanye West, 2016 / Fotó: Mario Sorrenti / W Magazine

Kanye West és kórusa, a Sunday Service is részt vett az Awaken 2020 nevű gigantikus evangélikus rendezvényen, ahol a rapper alkoholizmusával való küzdelméről is vallott.

A Rick és Morty készítői felajánlották Kanye Westnek, hogy saját epizódot rendezzen

A Warner Media eseményén bejelentették az Adult Swim negyedik évadának érkezését, amely idén novemberben kerül képernyőkre. Ez egy tipikusan olyan sorozat, amit vagy nagyon szeret, vagy nagyon utál az ember.

West a beszédében elmondta, hogy már nem iszik többet, és ezt annak a mantrának ismételgetésével érte el, hogy “Ma nem fogsz engem legyőzni, Sátán”. A rapper korábban már bevallotta, hogy egy időben opiátfüggő is volt, miután egy műtét után gyógyszereket szedett.

No Title

I give up drinking every week

Az alkoholproblémáiról sem először beszél, 2018 decemberében arról posztolt Twitteren, hogy leállt a heti piálgatásokkal, emlékeztet a High Snobiety.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Ez egy mindennapos győzelem”

charity kanye getty ringer 3.0
Kanye West / Forrás: Giphy

A 10 órás arizoniai imádságon West az alábbiakat mesélte:

“Volt egy üveg vodka az irodámban, és néha, mikor elsétáltam mellette napközben, kivettem és belekortyoltam. De ezúttal megállítottam magam, és azt mondogattam magamnak, hogy “Ma nem fogsz engem legyőzni, Sátán”. Ez egy mindennapos győzelem, minden alkalommal, mikor ignorálom azt az üveget, győzedelmeskedek az Ördög felett”

Kanye West and the Sunday Service collective at AWAKEN 2020

Kanye West delivered a Stellar Performance and the Sunday Service collective at AWAKEN 2020. #GospelMusic is a lot better


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból