A karácsonyi dekorációt rendkívül sokféleképpen feldobhatjuk különböző díszítőelemek segítségével. Most azokat a figurákat mutatjuk be neked, melyekből párat akár még karácsonyfadíszként is használhatsz. Kedves bájuk biztosan elnyeri majd a tetszésed!

Karácsonyfadíszként is alkalmazható figurák

A karácsonyi manók mindenki szívébe belopják magukat. Ellenállhatatlanul aranyos kinézetük miatt szinte elképzelhetetlenek nélkülük az ünnepek. Emiatt a választék nagyon nagy, temérdek mennyiségű manócska áll rendelkezésünkre az üzletek sokaságában, ami sokszor rendkívüli módon megnehezíti a megfelelő darab kiválasztását.
Léteznek azonban olyan példányok is, melyeket nagy méretük ellenére mégis kényelmesen fel tudunk akasztani a karácsonyfára. A manó egyben ragyogást és eleganciát is biztosít a fa számára, így biztosan az egész család kedvence lesz majd.
A manócskát akár mi magunk is elkészíthetjük, ha van hozzá kellő kézügyességünk és szabadidőnk. Persze az ünnepek közeledtével gyakran sűrűsödnek a teendők, így jobban tesszük, ha inkább készen megvásároljuk a figurát, és csak gyönyörködünk benne a karácsonyfánk társaságában.

Manó, kislány és angyal egy személyben? – trükkös multifunkcionális figura

Beszerezhetünk olyan díszítőelemet is az ünnepi készülődés során, mely többféle megjelenésre képes. Létezik ugyanis olyan figura is, mely egyszerre manó, kislány illetve angyal bőrébe is bele tud bújni.
Ezzel igazán érdekes és lenyűgöző látványt nyújthatunk, főleg a gyermekek számára. Hiszen minden bizonnyal izgalommal fogja őket eltölteni, hogy a figura most éppen kinek a szerepében tetszeleg.

Sapkája inkább a manó személyiségét tükrözi, arca és haja egy bájos kislányhoz hasonlít, míg a ruháját tekintve egy angyalra asszociálhatunk. Szeretnél egy ilyesmi figurát beszerezni a karácsonyi dekorációhoz? A Deconline.hu karácsonyi kiegészítők kínálatában rengetegféle ünnepi díszítőelem közül válogathatsz, így lakásod felöltöztetéséhez csak a fantáziád szabhat határt!

Világítás és bájos figura egyszerre? – lehetséges

Ha szereted amikor több funkciót lát el egy termék, akkor ez a figuratípus tökéletes számodra. A modern technikának köszönhetően LED-világítással felszerelt dísz kellemes hangulatú világítással van ellátva, amiben sötétedéskor is gyönyörködhetünk az ünnepek folyamán.
Ez különösképpen hasznos a téli hónapokban, hiszen ekkor a nap korábban lemegy, és már kora délutántól kezdve sötét van. Egy ilyen kis figura a díszítésen kívül viszont kiválóan be tudja tölteni egy kisebb fényforrás funkcióját is. A benne található meleg fény pedig a közérzetünkre is pozitív hatással lehet. Kedvet kaptál te is egy gyönyörű karácsonyi figurához? Tippjeink segítségével remek darabokat találhatsz!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

klasszikus_gitarok_falnal_intermuzika

A klasszikus gitárokról, kezdőknek

A klasszikus gitár nagyszerű első gitárunk lehet, hiszen ezeket a hangszereket olyan árfekvésben kínálják, amelyek nem terhelik meg túlságosan pénztárcánkat.

hisense-klima.hu - 2023 március - LinkMarketing - 3

Milyen szabályokra kell figyelnünk a  klíma beszerelése előtt?

Az utóbbi években egyre több ember, cég dönt klímaberendezés felszerelése mellett, ugyanis egyrészt a növekvő energiaárak, másrészt a környezetváltozás, az átlaghőmérséklet emelkedése a nyári hónapokban maga után vonja, hogy alternatív fűtési-hűtési megoldásokat keressünk.

netpolc.hu - 2023 március - LinkMarketing - 3

Tippek a tökéletes szakács kabát kiválasztásához

A legtöbb étterem konyhájában a séfek és a szakácsok munkaruhában végzik feladataikat. A szakács kabátok sokrétű célt szolgálnak, elsősorban védelmet nyújtanak a konyhai szennyeződések ellen, kényelmet biztosítanak és megkülönböztetik a szakácsokat a konyhai személyzettől.

https-zoneklima.hu - 2023 március - Cikk 2

6 érv, a hőszivattyú telepítése mellett

A fosszilis energiahordozók kora lassan lejár a készletek kimerülése, az ezeket használó berendezések károsanyag-kibocsátása, valamint az új építésekre vonatkozó, a megújuló energiák használatát előíró szabályozások miatt, így a hőszivattyúk egyre nagyobb szerephez jutnak a jövőben.

https-__www.voxpay.hu_ - 2023 március - Cikk6

Parkolás, autópálya-matrica, tömegközlekedési jegy: mindhárom elfér egy alkalmazásban, de hogyan?

A 21. század egyik legnagyobb találmányai az okostelefonok, amelyek teljesen megreformálták a “telefonálásról” kialakult képünket, valamint a mobiltelefon, mint eszköz is egészen más funkciókat kapott. Ma már nem csak arra használjuk őket, hogy felhívjunk valakit, hanem sokkal több funkció elfér bennük. Ilyen például az is, hogy már másodpercek alatt vásárolhatunk mobiljegyeket.

toptarget.hu - 2023 március - LinkMarketing - 1

A Google Shopping nyújtotta lehetőségek

Ha az utóbbi néhány évben kerestünk már rá valamilyen termékre a Google rendszerében bizonyára észrevettük, hogy az oldal tetején a szöveges hirdetéstől külön blokkban, csempéken jelentek meg a keresésnek megfelelő termékek képei.

https-meseloajandekok.hu - 2023 március - Cikk2

Személyre szóló ajándékok bármilyen alkalomra

Ajándékot vásárolni sokszor nem egyszerű feladat. Egyesek számára évről évre nehezebb lesz valamilyen meglepetést találni, ami nem túlzó, de mégis érezteti az ajándékozottal, hogy személyesen neki készültünk, nem pedig valamilyen tucatmegoldással akartuk letudni a feladatot.

https-__energyhub.hu_ - 2023 február - Cikk5

EKR támogatás az energiakereskedők részére

Az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer, vagy más néven EKR, abból a célból jött létre, hogy 2030-ban Magyarország végső energiafelhasználása a 2005-ben mért 785 PJ értéket ne haladja meg.

https-topredony.hu - 2023 február - Cikk3

Csúcsminőségű alumínium redőnyrendszerek

A precíz árnyékolás, a hatékony szigetelés és a sötétítés mellett a redőnynek számtalan praktikus funkciója ismert. Otthonunk kényelmét többféle szempontból is kifogástalanul szolgálja a magas minőségű redőny jelenléte a nyílászáróinkon.

httpswww.velekey-ekszervilag.hu - 2023 február - Cikk1

Milyen karórát érdemes választani?

Hatalmas választékkal találkozhatunk, amikor karórát szeretnénk vásárolni így nem könnyű kiválasztani azt az egyet, ami végül elnyeri a tetszésünket.

https-__marryjane.hu_ - 2023 február - Cikk1

Mit tehetünk ADHD esetén?

Aligha létezik olyan ember, aki ne hallott volna már a magatartásproblémákról, magatartás- és viselkedészavarokról, kiváltképp az ADHD-ról.