Öltöztesse a paplanokat karácsonyi díszbe!
A karácsony gyorsan közeledik, és ha még nem vásárolta meg a karácsonyi dekorációt, itt az ideje, hogy ezt helyrehozza. Mi mindent öltöztethet karácsonyi köntösbe az elkövetkező hetekben? Most a karácsonyi textildíszekre összpontosítunk.

A párnák és takarók tökéletesen alkalmasak erre a célra. Több garnitúra karácsonyi ágyneműt is tarthat otthon, és a karácsony előtti időszakban egyszer-kétszer kicserélheti az ágyneműt újakra. Alternatívaként lehet egy karácsonyi ágyneműgarnitúrája és egy másik, sokoldalúbb téli témájú ágyneműgarnitúrája.

A karácsonyi ágyneműből nem hiányozhat a hópelyhek vagy a karácsonyi díszek mintája.. Nem kell, hogy tipikus karácsonyi színekben pompázzon, még a bézs vagy a kék színű ágynemű is tökéletes lesz ebben az időszakban.

Ahogy a napok hidegebbé válnak, válasszon kreppet, flanelt vagy mikrofleece szöveteket.. Ezek az anyagok általában melegebbek, ezért tökéletesek az őszi és téli hónapokban.

Karácsony az ablakokon

A hagyományos díszítés mellett egyre több háztartásban cserélik karácsonyira a függönyöket és a drapériákat. A belső tér legszembetűnőbb elemei az ablakok, és ha karácsonyi témájú textíliákat akasztasz a nyílászárókra, azonnal tökéletes ünnepi hangulatot varázsolsz otthonodba.

A függönyök és drapériák esetében is számos lehetőség közül választhat. Választhat egyszerű fehér függönyöket hópelyhes vagy fás motívummal, a másik lehetőség a színes mintás függöny, amelyen megjelenhetnek például a karácsonyi díszek motívumai. Ugyanez igaz a függönyökre is.

Karácsonyi hangulat az asztalon

A harmadik hely, ahová tökéletesen illik a karácsonyi motívum, az asztalterítő. Az asztalon lehet hímzett ágakkal és fenyőtobozzal díszített terítő. Csak egy tipikus adventi gyertyatartót kell hozzátenni, és máris várhatjuk a szentestét, amikor sok otthonban az asztalra kerül a tipikus tál gyümölcs és dió.

A karácsonyi vacsoránál pedig ne feledkezzünk meg a karácsonyi témájú terítőkről és a karácsonyi szalvétákról sem. Ha még egy karácsonyi étkészlet is van otthon, akkor már tényleg mindent tudsz.

És miután letakarította az edényeket az asztalról és elmosogatta őket, az egészet megkoronázhatja a karácsonyi témájú konyharuhákkal, amelyek szintén nagyon felkapottak. Ezenkívül a fa alá ajándékként is népszerűek.

Díszpárnák

A nappaliban vagy az ágyon a párnákat dekoratív karácsonyi huzatokkal boríthatja be. Ismét választhat egy univerzálisabb téli témájú motívumot, így a párnák késő ősztől kora tavaszig boldoggá tehetik Önt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.