Öltöztesse a paplanokat karácsonyi díszbe!
A karácsony gyorsan közeledik, és ha még nem vásárolta meg a karácsonyi dekorációt, itt az ideje, hogy ezt helyrehozza. Mi mindent öltöztethet karácsonyi köntösbe az elkövetkező hetekben? Most a karácsonyi textildíszekre összpontosítunk.

A párnák és takarók tökéletesen alkalmasak erre a célra. Több garnitúra karácsonyi ágyneműt is tarthat otthon, és a karácsony előtti időszakban egyszer-kétszer kicserélheti az ágyneműt újakra. Alternatívaként lehet egy karácsonyi ágyneműgarnitúrája és egy másik, sokoldalúbb téli témájú ágyneműgarnitúrája.

A karácsonyi ágyneműből nem hiányozhat a hópelyhek vagy a karácsonyi díszek mintája.. Nem kell, hogy tipikus karácsonyi színekben pompázzon, még a bézs vagy a kék színű ágynemű is tökéletes lesz ebben az időszakban.

Ahogy a napok hidegebbé válnak, válasszon kreppet, flanelt vagy mikrofleece szöveteket.. Ezek az anyagok általában melegebbek, ezért tökéletesek az őszi és téli hónapokban.

Karácsony az ablakokon

A hagyományos díszítés mellett egyre több háztartásban cserélik karácsonyira a függönyöket és a drapériákat. A belső tér legszembetűnőbb elemei az ablakok, és ha karácsonyi témájú textíliákat akasztasz a nyílászárókra, azonnal tökéletes ünnepi hangulatot varázsolsz otthonodba.

A függönyök és drapériák esetében is számos lehetőség közül választhat. Választhat egyszerű fehér függönyöket hópelyhes vagy fás motívummal, a másik lehetőség a színes mintás függöny, amelyen megjelenhetnek például a karácsonyi díszek motívumai. Ugyanez igaz a függönyökre is.

Karácsonyi hangulat az asztalon

A harmadik hely, ahová tökéletesen illik a karácsonyi motívum, az asztalterítő. Az asztalon lehet hímzett ágakkal és fenyőtobozzal díszített terítő. Csak egy tipikus adventi gyertyatartót kell hozzátenni, és máris várhatjuk a szentestét, amikor sok otthonban az asztalra kerül a tipikus tál gyümölcs és dió.

A karácsonyi vacsoránál pedig ne feledkezzünk meg a karácsonyi témájú terítőkről és a karácsonyi szalvétákról sem. Ha még egy karácsonyi étkészlet is van otthon, akkor már tényleg mindent tudsz.

És miután letakarította az edényeket az asztalról és elmosogatta őket, az egészet megkoronázhatja a karácsonyi témájú konyharuhákkal, amelyek szintén nagyon felkapottak. Ezenkívül a fa alá ajándékként is népszerűek.

Díszpárnák

A nappaliban vagy az ágyon a párnákat dekoratív karácsonyi huzatokkal boríthatja be. Ismét választhat egy univerzálisabb téli témájú motívumot, így a párnák késő ősztől kora tavaszig boldoggá tehetik Önt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.

Joyful aged woman looking at her beloved man

Hogyan éled majd meg a nyugdíjas éveket?

A nyugdíjas éveink során számos kihívással kell majd szembenéznünk. Idős korunkra már több lesz az egészségügyi problémánk, de nem szabad mindig csak a negatívumokra koncentrálni!

https-_www.geminiduo.hu_ - 2022 december - Cikk3

Stílusos kádtöltő csaptelepek

Lakásfelújítás vagy építés alkalmából talán nem a legfontosabb kérdések között szokott szerepelni a fürdőszoba kialakítása, pedig ez az a helyiség, ahol minden napunk kezdődik és végződik, ahol pihenhetünk és feltöltődhetünk és amely helyiség jelentősége messze túlmutat azon, miszerint csak a tisztálkodás helyszíne legyen.