3 eszköz, amivel otthon is kirobbanó formában tarthatja magát

Az otthoni sportolás eddig is népszerű volt, de a pandémia miatti lezárások következményeként az otthoni mozgást népszerűsítő online videók felvirágoztak. Sok torna nem igényel semmilyen segédeszközt, ezzel is segítve a csatlakozót, hogy tényleg bármikor és bárhol el tudja végezni a gyakorlatokat. Viszont egy idő után a látványos fejlődéshez szükség van segédeszközre.
A Kerékpárwebshop.eu ebben a cikkben azoknak ajánl három otthon is használható sporteszközt, akik még csak most kezdenének bele valamilyen mozgásformába.

Fitnesz labda jógához, pilateshez

A jóga és a pilates nagyon hasonló mozgásforma. Előnyük, hogy rendkívül kíméletesek, ha nem megy egy gyakorlat, akkor lehet másképp, könnyítve kivitelezni vagy másmilyen pózzal helyettesíteni. Bár nem szükséges ezekhez a tornákhoz kiegészítő, színesebbé teheted vele a mozgást.
A fitnesz labda nagyon sokrétűen beilleszthető a gyakorlatokba. Egy egyszerű fekvőtámaszt vagy plank-et is fel lehet dobni a használatával. Sokkal jobban megdolgoztatja a testet, ugyanis nem csak azok az izmok dolgoznak, amik az adott feladatok elvégzéséhez szükségesek, hanem más izomcsoportok is, amik az egyensúly megtartásáért felelnek. A torna mellett ülésre is használják a labdát, mert kiválóan erősíti a hátizmokat, és ellensúlyozza a rossz testtartást.

Erősítéshez

Hirdetések
Az izmok növelését terheléssel lehet elérni. A terhelést súlyzóval a legkönnyebb megvalósítani. Itt is érvényes a fokozatosság, először kis súlyú kézisúlyzóval végezzük a gyakorlatokat, majd apránként növeljük a terhelést. A marokra fogható nehezékek mellett megtalálhatóak a csuklóra vagy bokára rögzíthetők is.
Manapság egyre népszerűbb a kettlebell típusú súlyzó használata, amivel nem csak gyors fogyás érhető el, hanem a test gyors átalakulása is garantált. Használata nem bonyolult, de odafigyelést kíván. Először mindenféleképpen sajátítsa el az alapokat, mielőtt egyedül vág bele a kettlebellel való edzésbe, mert komoly sérüléseket is okozhat.

A Kerékpárwebshop.eu kínálatában az otthoni tornázáshoz szükséges sporteszközöket is megtalálja, az egyszerű kiegészítőktől kezdve, egészen a komoly multifunkciós kondigépekig.

Szobakerékpár

A szobakerékpár nagyon hasznos akár egy rehabilitáció gyanánt, vagy ha egészségi állapotunk nem engedi meg a szabadtéri kerékpározást. Az is elképzelhető, hogy valakinek kellemetlen érzés mások előtt sportolnia, ilyenkor is kiváló megoldás.
A tekerés ugyanolyan jótékony hatásait élvezhetjük, mintha a szabad ég alatt pedáloznánk. Csökkenti a szorongást, feszesíti a combokat és a vádlit, erősebb fokozatra állítva pedig kardio edzésnek is megfelel. Ezek az eszközök általában pulzusmérővel is el vannak látva, így elkerülheti, hogy hirtelen terhelje meg a szervezetét. Az otthoni kerékpározás közben pedig hallgathatja kedvenc zenéit vagy egy érdekes podcastet.

Top sztorik a rovatból

https-__www.petissimo.hu_ - 2022 január - Cikk4

A leggyakrabban előforduló kutyabetegségek

Nincs is annál kétségbeejtőbb, mint amikor mindig vidám és aktív négylábúnk levert, rosszul érzi magát, és nincs étvágya. Ezek a tünetek valamilyen betegségre utalhatnak, amelyet mindenképpen azonnal ajánlott kivizsgáltatni állatorvos segítségével.

https-__ezone.hu_ - 2022 január - Cikk1

Ezt jó, ha tudod a routerekről, wifi jelerősítőkről

Életünk ma már az internet köré szerveződik, okoseszközeink igénylik a kapcsolatot, a jelet, így ma már az új építésű lakásokban, intézményekben, irodaházakban, közlekedési eszközökön, de egyre több közterületen is az alapfelszereltség részét jelentik a routerek, wifi jelerősítők.

https___kanape.net_ - 2022 január - Cikk4

Miért jó ötlet egy bőr kanapé beszerzése?

Az ülőgarnitúrák sokféle formában, méretben és anyagban kaphatók, így amikor a tökéletes kanapét keressük a nappalinkba vagy az ideális fotelt, amely hangulatos teret varázsol a pincénkbe, könnyen előfordulhat, hogy hiába próbálkozunk, nem találjuk a megfelelőt.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet