A nyarak legnagyobb előnye, hogy a kellemes időjárásnak köszönhetően a négy fal közül végre kiköltözhetünk a szabadba. Már egy kis erkély, terasz is a szabadság érzetét kelti, egy kertről nem is beszélve. A kerti bútorok, kiegészítők, sütők jelentik mindazt a berendezést, amivel otthonossá, hangulatossá, komfortossá tehetjük kültereinket, úgy érezhetjük magunkat, mint a nappaliban. Ezért is nevezik sokan a teraszt a nappali meghosszabbításának.
Annak érdekében, hogy a rendelkezésünkre álló teret kényelmesen használni is tudjuk, szükségünk lesz odaillő kerti bútorokra.

A választást megelőző legfőbb kérdések

A kerti garnitúra kiválasztása komoly kihívást jelentő feladat, hiszen egy minden igényt kielégítő nívós szett egy vagyonba is kerülhet, de kisebb összeg esetén is több évre szóló befektetés. Ezek tárolásáról, teleltetéséről is gondoskodni kell, jó megoldást jelenthetnek a Kerti Bútor Webáruház kerti tárolói.

Számos szempontot kell mérlegelni a választás előtt, kiválasztani, hogy számunkra melyik a legfontosabb, és ezek alapján meghozni az olykor kompromisszumot igénylő döntést. A kerti bútorok esetében is alapvető elvárás a kényelem, de azzal mindenképp tisztában kell lenni vásárlás előtt, hogy milyen célra keresünk berendezést: kávézáshoz, pihentető ücsörgéshez, komolyabb étkezéshez, napozáshoz vagy kerti partykhoz?

Tippjeink, amelyek megkönnyítik a vásárlást

Mindenkinek más elvárásai vannak a kerti bútorokkal szemben, van, akinek a kényelem, van, akinek a stílus, van, akinek a karbantartás kérdése vagy más egyéb a leglényegesebb.

Először is fel kell mérni, mekkora a rendelkezésünkre álló hely, majd meg kell vizsgálni a kiszemelt bútorok helyigényét, illetve azt, hogy hány személy részére kívánunk kerti ülőalkalmatosságokat, asztalokat beszerezni.

Amennyiben élénk társasági életet él, indokolt lehet nagyobb szettek beszerzése, azonban csak a tényleges használókkal számoljon, szükség esetén kiegészítheti azokat. Ilyenkor mérlegelni kell a tárolásra rendelkezésre álló helyet is, és helyhiány esetén célszerű összecsukható, rakásolható bútorokat választani.

A bútorok karbantartási igénye sem elhanyagolható szempont, az egyes alapanyagok jelentősen eltérnek a gondozásra fordítandó időt illetően.

A dekorációknak is hagyjon helyet

Ahhoz, hogy a terasz, a kert hívogató, hangulatos, kintlétre csábító legyen, nem elég akármilyen kerti bútorokat beszerezni. Igyekezzen a lakás stílusához illő berendezést választani kültérre is.

Gondoljon arra, hogy nagy melegben a napsütés ellen is védekezni kell, így árnyékoló megoldások beszerzését is fontolja meg.

A hangulatról különféle kiegészítőkkel, párnákkal, szőnyegekkel, textilekkel, mécsesekkel, izzósorokkal és persze virágos és zöld növényekkel gondoskodhat.

Az Ön számára legfontosabb szempontok mérlegelése után választott kerti bútorokban nemcsak gyönyörködni fog, hanem használatukban is örömét leli majd, és arra törekszik, minél hosszabb ideig szolgálják a kényelmét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!